Stiri

Konica Minolta (2021 Global-100) al treilea an consecutiv.

• Bookmarks: 6103


Konica Minolta, inclusă pe lista celor mai durabile 100 de corporații din lume (2021 Global 100) pentru a patra oară și pentru al treilea an consecutiv, după cele din 2011, 2019 și 2020.
Global 100 este anunțat  pe bază de Corporate Knights la reuniunea Forumului Economic Mondial (WEF), cunoscut sub numele de Reuniunea de la Davos. Acesta listează 100 de corporații care excelează în durabilitate, selectate din peste 8.000 de companii din întreaga lume. Includerea pe listă se bazează pe o evaluare a indicatorilor de mediu, sociali și de guvernanță, precum și pe capacitatea de a promova diversitatea și inovarea  procentului de vânzări a produselor ecologice.
“Hub-ul de la locul de muncă al Konica Minolta, de exemplu, sprijină diverse stiluri de lucru la clienții noștri corporativi, sporind în același timp productivitatea și creativitatea.
Konica Minolta abordează, de asemenea teme legate de  schimbările climatice globale.
“Instrumentul de asistență vizuală de la distanță, AIRe Link, a salvat peste 3.000 de interactiuni fizice  ale clienților  în 2020. În plus, aceasta compensează emisiile inevitabile de CO2 și sprijină energia din surse regenerabile și reîmpădurirea ca parte a diferitelor proiecte de compensare a schimbărilor climatice. De asemenea, oferim clienților noștri diferite servicii de sustenabilitate pentru a-i ajuta să-și atingă obiectivele de mediu, unele ar fi ;bizhub ECO sau programul Enater Carbon Neutrality, a declarat Konica Minolta.

Similar Posts:

6 recommended
comments icon0 comments
0 notes
103 views
bookmark icon

Write a comment...