Stiri

Konica Minolta a lansat AccurioPro Flux 9.

• Bookmarks: 30769


Konica Minolta a anunțat o actualizare la software-ul său AccurioPro Flux, care va îmbunătăți automatizarea fluxului de lucru și va oferi clienților noi oportunități de afaceri pentru tiparul de etichete. Noua versiune AccurioPro Flux beneficiază de toate cele trei module din această suită de soluții pentru printarea digitală profesională – Essential, Premium și Ultimate.Ca parte a angajamentului asumat de a continua dezvoltarea inovațiilor în tehnologie și de a modela piața prin introducerea unor funcționalități avansate, Konica Minolta a lansat AccurioPro Flux 9 pentru a veni în sprijinul clienților care doresc să-și reevalueze modurile de lucru, în vederea dezvoltării afacerilor lor.

„Această actualizare a soluției Accurio Pro Flux oferă clienților noștri oportunitatea de a duce fluxurile de lucru și creativitatea la un nou nivel. Versiunea 9 oferă funcționalități suplimentare, precum și câteva noi opțiuni attractive, îmbunătățind procesele de printare ale clienților noștri și oferindu-le noi oportunități de dezvoltare a producției de etichetelor.”- Achim Ricks, Production Printing Applications Manager, Konica Minolta Business Solutions Europa:

AccurioPro Flux include un punct centralizat de control și management, procesare automată a fluxului de lucru, management al culorilor, integrare perfectă a diferitelor tehnologii de imprimare și conectivitate completă a tuturor sistemelor de printare Konica Minolta. Printre utilizatori se numără furnizorii de servicii de print (PSP) și departamentele centrale de reprografie (CRD), tipografiile interne ale organizațiilor publice, universităților și corporațiilor. Modulele pot fi achiziționate individual sau pot fi actualizate atunci când este necesar.

„În calitate de lider în transformarea tiparului, această nouă versiune este un alt exemplu al modului în care stabilim noi standarde în furnizarea gândirii creative a comunicărilor de marketing. Totodată, inovațiile noastre în tehnologie sunt parte integrată a transformărilor digitale, prin care continuăm să creștem prezența brandului Konica Minolta pe piața producției de tipar, într-o lume în care evoluția este esențială”, a mai adăugat Achim Ricks, Production Printing Applications Manager, Konica Minolta Business Solutions Europa.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.

Similar Posts:

30 recommended
comments icon0 comments
0 notes
769 views
bookmark icon

Write a comment...