Stiri

IDC nominalizează Konica Minolta ca „Major Players” în Europa pe piața de MWS

• Bookmarks: 23524


Konica Minolta Business Solutions a fost desemnată de IDC ca fiind una dintre cele mai importante companii („Major Players”) din piața vest europeană de Managed Workflow Services (MWS). Organizația globală de cercetare a analizat zece furnizori de echipamente de printare din punct de vedere al capacităților, strategiilor de afaceri și cotelor de piață, apreciind Konica Minolta pentru dezvoltarea soluțiilor de tip Enterprise Content Management (ECM).

Philipp SchröderPhilipp Schröder, Manager Office Business Development la Konica Minolta, comentează: „Toate afacerile trebuie să se transforme pentru a face față provocărilor digitalizării. Konica Minolta oferă clienților săi posibilitatea de a accelera această schimbare, ajutându-i să se dezvolte prin fluxuri de lucru digitale eficiente și productive, pentru toate operațiunile. Am recunoscut această dinamică de la un stadiu incipient, ceea ce a condus către propria noastră transformare prin extinderea ofertei de soluţii ECM pentru a furniza servicii de afaceri de vârf, alături de hardware de înaltă performanță. Suntem mândri că IDC ne-a desemnat ca fiind un jucător major, cu viziunea strategică și capacitățile necesare pentru a juca un rol de lider în formarea acestei piețe dinamice.”
Dezvoltarea soluțiilor de tip ECM ale Konica Minolta, în special prin crearea ecosistemului Digital Workflow axat pe automatizarea proceselor de business, a fost rezultatul unor măsuri proactive ale companiei de a răspunde tendințelor de creștere a nevoilor clienților de a-și optimiza fluxurile de lucru. În conformitate cu această viziune, firma a dezvoltat o ofertă integrată de echipamente de printare combinată cu servicii cu valoare adăugată, care oferă suport clienților pe tot parcursul colaborării, având la bază o abordare centrată pe servicii. Studiul „IDC MarketScape: Western Europe Managed Workflow 2015 Hardcopy Vendor Assessment” este evaluarea pe care a făcut-o IDC pieței de servicii de management a fluxurilor de lucru din perspectiva furnizorilor de echipamente de printare, care urmărește capacitatea acestora de a „oferi clienților o «foaie de parcurs» cu automatizarea fluxurilor de lucru și de servicii de optimizare, pe care apoi să le livreze în mod eficient”. „Konica Minolta continuă să adopte o abordare metodică pe piață, stabilind o propunere clară pentru introducerea si dezvoltarea de soluții robuste, printr-o combinație de creștere internă, parteneriate și achiziții. Angajamentele internaționale sunt gestionate prin procesele globale, menținând în același timp agilitatea regională”, a subliniat IDC în studiul său.
Vizitatorii târgului internațional de tehnologie CeBIT, care va avea loc în perioada 14 – 18 martie 2016 la Hanovra, în Germania, vor avea oportunitatea de a vedea procese simulate din diverse domenii, precum gestionarea mesajelor electronice sau a contractelor, procesarea facturilor sau a dosarelor de personal folosind soluțiile ECM ale Konica Minolta. La standul său (sala 3, standul H17), compania va demonstra modul în care sistemele ECM pot fi integrate în diverse tipuri de fluxuri de lucru, de la captura de date şi procesarea electronică a acestora, până la stocarea arhivelor. Pentru mai multe informații despre CeBIT vizitați http://cebit2016.konicaminolta.eu.

Similar Posts:

23 recommended
comments icon0 comments
0 notes
524 views
bookmark icon

Write a comment...