Default

La CeBIT, Konica Minolta va face demonstraţii live ale soluţiilor pentru afaceri

• Bookmarks: 29497


Konica Minolta va prezenta la CeBIT, cel mai mare târg de IT din lume, portofoliul de servicii pentru afaceri de tip ECM. În cadrul CeBIT, organizat în Hanovra, Germania, în perioada 14 – 18 martie 2016, compania va face demonstraţii live ale soluţiilor pentru afaceri și va arăta fluxuri de lucru Enterprise Content Management (ECM) tipice care optimizează procesele de lucru în diverse tipuri de afaceri. În același context, compania va prezenta noile direcții de business pentru perioada următoare.
Cercetările în domeniu relevă faptul că angajații petrec până la 50% din timpul lor în căutarea unui anumit conținut. În plus, 1 din 14 documente se pierde în acest amalgam de informaţii. Soluţiile ECM rezolvă aceste provocări. Companiile care le utilizează pentru o transformare digitală sunt mai eficiente, structurate și productive. Konica Minolta este un furnizor de top pe piaţa consultanţei în domeniul soluţiilor pentru procesele de documente şi informaţii, care în ultimii ani oferă servicii de management de conținut (MCS – Managed Content Services) şi îşi extinde constant competenţele privind soluțiile de tip ECM.
Konica Minolta_Olaf Lorenz„Konica Minolta înțelege nevoia de transformare digitală a companiilor din ziua de astăzi și urmărește să dezvolte afacerile clienților săi concentrându-se pe fluxuri de lucru digitale în toate domeniile de afaceri. În cadrul CeBIT vom prezenta clienţilor soluțiile noastre ECM și vom demonstra beneficiile suplimentare ale soluţiilor de tip Managed Content Services, care sunt orientate în mod specific către nevoile individuale ale companiilor de a-şi îmbunătăţii eficiența de operare”, susține Olaf Lorenz, General Manager la Konica Minolta International Marketing Division.
Sub sloganul „YOU want to go digital. WE will take you there”, compania va oferi vizitatorilor CeBIT oportunitatea de a observa procese simulate din diverse domenii, precum gestionarea mesajelor electronice și a contractelor, procesarea facturilor sau a dosarelor de personal. Pe durata târgului, Konica Minolta va fi prezentă în Sala 3, standul H17, unde va demonstra modul în care sistemele ECM pot fi integrate în diverse tipuri de fluxuri de lucru, de la captura de date şi procesarea electronică a acestora, până la stocarea arhivelor. Pentru mai multe informații puteți vizita http://cebit2016.konicaminolta.eu.

Similar Posts:

29 recommended
comments icon0 comments
0 notes
497 views
bookmark icon

Write a comment...