Stiri

Konica Minolta și Fujifilm plănuiesc o alianță strategică.

• Bookmarks: 24214


 

Un joint-venture între Konica Minolta și Fujifilm ar putea fi înființat până în septembrie anul viitor pentru a optimiza achizițiile, dezvoltarea tonerului și eficiența producției pentru mașinile de imprimare.Konica Minolta și Fujifilm pot crea un joint-venture. Cei doi producători japonezi vor lansa un studiu privind posibilitatea creării unei alianțe strategice.Alianța are trei obiective. Primul este de a coordona furnizarea de materii prime și piese de schimb pentru imprimantele multifuncționale (MFP), imprimantele desktop și imprimantele de producție.

“Schimbarea rapidă a peisajului pieței MFP și imprimantelor necesită măsuri proactive”, explică aceștia într-un comunicat de presă comun.
Acest parteneriat ar lua forma unei societăți mixte în care Fujifilm ar deține o participație majoritară. Acest joint-venture ar putea lua ființă în al doilea trimestru al anului fiscal 2024, între iunie și septembrie a acestui an.
În al doilea rând, cele două grupuri japoneze intenționează să dezvolte și să producă împreună sisteme de imprimare cu toner.
În cele din urmă, planifică colaborări strategice suplimentare în imprimante multifuncționale (MFP), imprimante desktop și imprimante de producție.
Toshimitsu Taiko, președinte și CEO al Konica Minolta, a declarat: “Împărtășind o înțelegere comună a provocărilor cu care se confruntă afacerea, cele două companii de top vor putea să-și maximizeze reciproc punctele forte prin această alianță”.

Similar Posts:

24 recommended
comments icon0 comments
0 notes
214 views
bookmark icon

Write a comment...