Stiri

Langley continuă investițiile în print

• Bookmarks: 20515


DruckChemie, marele producător german de materiale chimice intrat în administrare specială în luna septembrie va fi achiziționat de grupul britanic de investiții Langley Holdings, cel care a cumpărat și Manroland Sheetfed cu ceva timp în urmă, mai exact în ianuarie 2012.  Actele s-au semnat pe 7 noiembrie și se așteaptă în prezent acordul autorităților antitrust, care ar trebui să apară în cuvânt.

DruckChemie are venituri anuale de circa 75 milioane euro și aproximativ 300 de angajați. Grupul are facilități de producție în mai multe locuri din Europa, fiind cel mai mare producător de soluții chimice pentru industria poligrafică.  Compania desfășoară, de asemenea, operațiuni și în Brazilia.

Langley a achiziționat foarte multe companii aflate în dificultate în ultimii 20 de ani, făcând „cumpărături” de aproape un miliard de euro și ajungând astăzi un grup cu 4000 de angajați în peste 70 de țări. Grupul nu are nicio datorie și se mândrește cu faptul că până acum nu a vândut niciuna din companiile pe care le-a achiziționat.

Un purtător de cuvânt al companiei a declarat: „Ne bucurăm foarte mult pentru faptul că am ajuns la un acord să cumpărăm DruckChemie. Compania se potrivește foarte bine cu producătorul nostru de mașini de print Manroland, iar această mișcare vine să demonstreze și mai clar interesul nostru pentru acest sector. “

Similar Posts:

20 recommended
comments icon0 comments
0 notes
515 views
bookmark icon

Write a comment...