Stiri

Grupul Langley a cumpărat divizia manroland de mașini offset plane din Offenbach

• Bookmarks: 22505


Grupul britanic Langley Holding plc. din Nottinghamshire este noul proprietar al facilității de producție manroland din Offenbach, Germania, se anunță în comunicatul transmis presei în seara zilei de 1 februarie 2012 de către Werner Schneider, administrator de insolvență pentru manroland. Alături de facilitățile de producție și celelalte proprietăți imobiliare, Langley a cumpărat și întreaga rețea internațională de distribuție manroland, cuprinzând filialele din peste 40 de țări.

Contractele de vânzare către Langley au deja fost semnate la notariat, tranzacția urmând a fi aprobată de către organismul german pentru concurență.

Holdingul Langley mai operează în Germania două divizii tehnologice de succes, Piller Group din Osterode (Hanovra) și Claudius Peters Group din Buxtehude (Hamburg). În 2011, holdingul Langley a avut venituri estimate la cca 500 milioane de euro, cu un profit înainte de impozitare de aproximativ 76 milioane de euro.

Deși în comunicatul biroului de avocatură Schneider Geiwitz & Partner nu se specifică suma pe care grupul Langley a plătit-o pentru Offenbach, surse din industria tipografică germană au declarat pentru cotidianul Frankfurter Allgemeine Zeitung că valoarea tranzacție ar putea fi în jurul a 50 de milioane de euro.

(Sursă: Schneider Geiwitz & Partner)

 

Similar Posts:

22 recommended
comments icon0 comments
0 notes
505 views
bookmark icon

Write a comment...