Stiri

MacDermid şi-a dublat capacitatea de producţie

• Bookmarks: 29594


MacDermid Printing Solutions a inaugurat o nouă linie de producţie de plăci din fotopolimer în fabrica firmei din Morristown, Tennessee (SUA). Preşedintele MacDermid Inc., Scot Benson şi vicepreşedintele şi CEO-ul companiei, dr. Timothy Gotsick, împreună cu reprezentantul companiei mamă, Platform Specialty Products, Dan Leever au pus noua linie în  funcţiune, anunţând în mod oficial noile capacităţi ale MacDermid.

Cu această nouă linie, compania va avea o capacitate de producţie de aproape două ori mai mare decât până acum. “Tiparul pe ambalaje este segmentul de piaţă cu ritmul de creştere cel mai mare din toată industria. Venind cu tehnologii noi în acest domeniu, MacDermid a reuşit creşteri fantastice de vânzări în ultimii ani. Logic, următorul pas pentru noi a fost să mărim capacitatea de producţie. Suntem bucuroşi să demonstrăm ataşamentul nostru pentru industria tiparului pe ambalaj cu această nouă investiţie”, a declarat Timothy Gotsick.

Linia de producţie de circa 30 metri lungime, prima de acest tip construită în ultima decadă, foloseşte cele mai noi tehnologii, printre care putem enumera sistemele de inspecţie, sistem de marcare laser, de tratament UV, toate comandate cu ajutorul unei console centrale. La tăierea panglicii, atmosfera era una de mare optimism pentru viitorul unităţii de producţie. “Avem scopuri ambiţioase. Putem întotdeauna să devenim mai buni şi intenţionăm să o facem. Suntem absolut interesaţi să profităm cât mai mult de pe urma acestei investiţii”, a mai spus Gotsick.

Similar Posts:

29 recommended
comments icon0 comments
0 notes
594 views
bookmark icon

Write a comment...