Stiri

Metsä a înregistrat o creștere a vânzărilor în acest an.

• Bookmarks: 24771


Jussi Noponen, SVP sales and supply chain, Metsä Board, a declarat pentru  că compania a atins noi recorduri atât în producție, cât și în livrări în T1 în acest an.
“În ciuda anului dificil  livrările noastre totale au crescut față de anul precedent și au depășit 1,8 milioane de tone. Rezultatul nostru operațional comparabil în 2020 s-a îmbunătățit cu 20 % față de anul precedent și a fost de 221,2 mil euro”
Furnizorul internațional de hârtie și carton se concentrează, de asemenea, pe usurinta materialelor și modelelor de ambalaje, pe măsură ce activitatea de comerț electronic continuă să crească.La începutul acestui an, Consiliul Metsä a lansat un program de dezvoltare pentru a-și crește capacitatea anuală de carton a fabricii Kemi (Finlanda) cu aproximativ 40.000 de tone.
Programul include o serie de investiții de modernizare și blocaj în linia de producție a cartonului, iar în cadrul programului, Consiliul Metsä va achiziționa linia modernizată de producție a celulozei nealbite, cu o capacitate anuală de aproximativ 180.000 de tone de la Metsä Fibre în 2023. Valoarea totală a investiției programului este de aproximativ 67mil. euro.
“De asemenea,  am început proiectarea  pentru creșterea capacității anuale de producție a cartonului pliabil la fabrica noastră Husum din Suedia cu aproximativ 200.000 de tone, ceea ce reprezintă o creștere a capacității de aproximativ 50%”, a adăugat Noponen.

Similar Posts:

24 recommended
comments icon0 comments
0 notes
771 views
bookmark icon

Write a comment...