Stiri

Mimaki a lansat TS500-1800, cea mai rapidă imprimantă inkjet cu sublimare pentru textile din lume

• Bookmarks: 24598


Mimaki Engineering Co., Ltd., un lider al domeniului fabricării imprimantelor inkjet de format lat, a lansat pe 8 februarie 2012 cea mai rapidă imprimantă inkjet cu sublimare din lume împreună cu o nouă cerneală, acestea fiind special concepute pentru a crește productivitatea pe piețele imprimării articolelor de îmbrăcăminte și signaleticii textile. Potrivit fabricantului japonez, imprimanta Mimaki TS500-1800 și noua cerneală inkjet sublimabilă Sb300 vor începe să fie comercializate ncepând din luna aprilie 2012.

Noua imprimantă tipărește pe hârtia de transfer cu patru sau şase culori la o viteză de până la 150 m2/h pentru rezoluţia de 300 x 600 dpi, şi la 1.200 dpi la viteze mai reduse, fiind ideală pentru imprimarea textilelor şi a materialelor pentru signaletică textilă.

Potrivit Mimaki, echipamentul înglobează o serie de noi caracteristici, ca filtrul de îndepărtare a vaporilor de cerneală, sistemul de eliminare a bulelor din cerneală care pot bloca capetele de imprimare și sistemul de încărcare automată a suportului imprimat. Imprimanta poate utiliza role de materiale cu greutăţi de până la 6 Kg şi un diametru de 330 mm.

Noua cerneală inkjet cu sublimare Sb300 va avea un preţ competitiv, se usucă rapid şi produce culori strălucitoare. De asemenea, folosind RasterLink 6 operatorii pot atribui cu uşurinţă culorilor speciale coduri Pantone pentru a asigura reproducerea precisă a acestora.

(Sursă: Mimaki Europe)


Similar Posts:

24 recommended
comments icon0 comments
0 notes
598 views
bookmark icon

Write a comment...