Default

Mimaki JV34-260 şi JFXplus la Fespa Digital Hamburg

• Bookmarks: 20507


Mimaki îşi va prezenta la Fespa Digital Hamburg – organizată între 24-27 mai 2011 -, aproape întreg portofoliul său de echipamente de imprimare şi decupare, inclusiv recent lansatele mașini UV JV34-260 şi JFX-1631. O paletă largă de echipamente bazate pe tehnologia inkjet UV, eco-solvent sau sublimare termică, precum şi echipamente de tăiere plane și din rolă, vor demonstra spiritul inovativ şi precizia în execuţie a produselor Mimaki.

De asemenea, Mimaki va pezenta o serie de soluţii inovatoare care facilitează extinderea plajei de aplicaţii pentru clienți, extinzând considerabil domeniul acestora de activitate în zona artelor grafice, signalistică, imprimarea materialelor textile etc.

Noul JV34-260, disponibil comercial începând cu luna aprilie 2011, va fi prezentat la salonul de la Hamburg în varianta solvent, demonstrându-şi calităţile superioare de imprimare şi viteză. Faţă de predecesorul său, JV33-260, modelul JV34-260 are o viteză cu 70% mai rapidă, fiind echipat cu ultima tehnologie apărută în domeniul capetelor de imprimare. Cu un preţ accesibil şi costuri de exploatare reduse, JV34-260 este ideal pentru companiile care doresc că-şi extindă activitatea pe segmentul de lăţime foarte mare, păstrându-şi capacitatea de a fi flexibili, concomitent cu posibilitatea de a imprima lucrări de format mai mic. În viitorul apropiat, JV64-260 va fi disponibil şi în varianta cu sublimare termică, pentru diverse lucrări imprimate pe suporturi flexibile.

Noul printer flatbed JFX-1631plus UV reprezintă cea de-a doua inovaţie care va fi prezentată la stand. Faţă de generaţia anterioară JFX Series, linia JFX plus Series poate imprima la viteză cu 80 de procente mai mare, de până la 23,6 m2/oră. Această importantă creştere a vitezei a fost posibilă prin plasarea unui modul suplimentar de polimerizare, ulterior unităţii cu LED de pe carul imprimantei. Această îmbunătăţire a productivităţii se adaugă acurateţii imprimării, pentru a care JFX este deja recunoscut pe piaţă.

Mai mult, vizitatorii vor avea ocazia de a vedea imprimanta revoluţionară UV cu tehnologie LED UJF-3042, care permite realizarea de efecte speciale cu ajutorul noului lac transparent, cum ar fi picăturile strălucitoare de apă.

Deasemenea, Mimaki va demonstra la Fespa Digital Hamburg şi realizarea de efecte speciale metalice (aurii şi argintii) pe diverse etichete şi afişe prin noua sa cerneală argintie (ES3) cu eco solvent.

(Sursa: Mimaki Europe B.V.)

Similar Posts:

20 recommended
comments icon0 comments
0 notes
507 views
bookmark icon

Write a comment...