Tehnic

Mimaki debutează în industria ambalajelor

• Bookmarks: 19537


Mimaki va fi prezent luna aceasta în Nuremberg, la Fachpack, un târg dedicat industriei ambalajelor. Reprezentanţii companiei vor prezenta recent lansatul sistem de imprimare cu jet de cerneală UJF Series UV. La standul Mimaki vor avea loc demonstraţii ale soluţiilor de imprimare la cerere, precum şi ale soluţiilor cu jet de cerneală print-to-cut CJV30. Tot acolo va fi expusă imprimanta UV UJF-3042 care va face demonstrații live. CJV30 este disponibil în patru dimensiuni care variază între 60, 100, 130 şi 160cm lăţime, având capacitatea de a tipări şi tăia etichetele într-o singură etapă.

Reprezentanţii firmei susțin că UJF-3042 este prima imprimantă A3 UV LED din lume, susţinând că aceasta poate imprima direct pe toate tipurile de suporturi până la 5cm grosime, cum ar fi etichete din material plastic.
Gert Jan van Hilten, directorul de marketing şi comunicare Mimaki Europa a declarat pe marginea acestui eveniment: “Debutul nostru vine într-un moment în care Mimaki este singurul producător capabil să ofere atât soluţii la nivel basic, cât şi soluţii de înaltă performanţă de imprimare UV cu jet de cerneală pentru sectoarele de proofing, producerea de machete şi prototipuri pentru gravură, flexo, offset şi imprimare digitală. Împreună cu distribuitorul de software GMG, Mimaki oferă soluţii complete pentru piaţă.” ]]>

Similar Posts:

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
537 views
bookmark icon

Write a comment...