Stiri

Mimaki expune la Labelexpo Europe 2011 soluții pentru imprimarea etichetelor în tiraj redus

• Bookmarks: 15354


Fabricantul japonez Mimaki anunță că va participa pentru a doua oară la expoziția Labelexpo Europe 2011, târg desfășurat la sfârșitul lunii septembrie la Bruxelles, scopul fiind de a prezenta industriei mondiale de profil soluțiile sale digitale de imprimare și tăiere destinate producției etichetelor în tiraje reduse. Conform comunicatului Mimaki, compania va expune în standul F40 din Hala 9 o selecție a produselor sale inovatoare, lista acestora incluzând foarte bine vândutul printer flatbed UJF-3042 UV LED și seria de dispozitive cu funcții integrate de imprimare/tăiere CJV30.

Imprimare de înaltă clasă a etichetelor cu efecte metalice splendide

Demonstrațiile de imprimare digitală de înaltă clasă a etichetelor pe mașinile din seria CJV30 vor include, după cum este de așteptat, aplicațiile grafice cu efecte metalice care au la bază cerneala eco solvent argintie patentată de Mimaki. Disponibile în patru formate (60 cm, 100 cm, 130 cm și 160 cm), seria de imprimante CJV30 le oferă utilizatorilor o soluție completă de imprimare și tăiere la un nivel de înaltă performanță.

Această gamă de mașini beneficiază de o serie de particularități constructive de înaltă fiabilitate, cum ar dispozitivul de detecție la viteze foarte mari a semnelor de tăiere și originala funcție „Half-Cut” concepută de Mimaki. De aceste funcții beneficiază și seria plotterelor de tip desktop CG-60, echipamente pe care Mimaki le va expune, de asemenea, la Bruxelles.

La ediția Labelexpo Europe din acest an, Mimaki va colabora cu ColorGATE, un dezvoltator de software de primă mână pentru domeniul imprimării digitale. În acest sens, seria de echipamente CJV30 va furniza o soluție excelentă pentru imprimarea tirajelor mici de etichete împreună cu aplicația software ColorGATE RIP, programul incluzând funcții precum cele de generare a codurilor de bare, personalizare și manipulare a cernelii argintii. Astfel, ColorGATE va fi prezent în standul Mimaki cu software-ul său avansat de RIP-ing instalat pe printerele CJV30.

Imprimare în tiraj redus pe etichete rigide

Linia de echipamente CJV30 va fi completată în standul Mimaki de printerul UJF-3042, un pionier în domeniul imprimantelor UV LED plane. De altfel, tehnologia de uscare UV LED încorporată în această mașină permite imprimarea pe o gamă foarte largă de substraturi, incluzând suporturile de tipar termosensibile cu grosimi de până la 5 cm. Printre altele, imprimanta poate tipări pe materiale cum ar fi PET, PE sau plăcile metalice. UJF-3042 este capabil să imprime în culori de policromie, plus alb și nou lansata cerneală transparentă, aceasta din urmă oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a crea efecte lucioase, mate sau în relief de mare impact vizual.

(Sursă: Mimaki)

Similar Posts:

15 recommended
comments icon0 comments
0 notes
354 views
bookmark icon

Write a comment...