Stiri

O săptămână de webinarii a adunat 1300 vizitatori la evenimentul”InnovationDays.” organizat de Mimaki.

• Bookmarks: 7375


Mimaki,  a organizat evenimentul lor global Innovation Days (2-4 iunie 2021) pentru un mare succes. Evenimentul a reunit tipografi, jurnaliști și experți din Mimaki Japonia, SUA și Europa, pentru a cultiva inovația în grafica semnelor, piețele industriale, textile și 3D pentru a stimula succesul în industrie. Evenimentul global a introdus, de asemenea, piața versiunilor recente ale produsului Mimaki, JFX550, JFX600 și SUJV-160.
Într-o săptămână de webinarii, ateliere, demonstrații și evenimente de networking, peste 1.300 de participanți din întreaga lume s-au conectat pentru a participa la  demonstrația imprimantelor UJV100 și JV100, atelierul de imprimare 3D și atelierul de colantare auto,cel din urma  fiind cel mai popular din seria prezentarilor. Ca o premieră de acest gen, vizitatorii au putut vorbi cu reprezentanții regionali Mimaki, obținând o perspectivă mai mare asupra industriei globale a imprimării pe măsură ce se recuperează după pandemia de COVID-19.
O atracție remarcabilă a evenimentului a fost seria 100 recent lansată, care are un preț accesibil pentru a permite imprimantelor să intre pe diferite piețe, deoarece mulți caută să-și extindă portofoliul în aceste vremuri nesigure. Noile JFX600-2513 și JFX550-2513, care au debutat cu câteva săptămâni înainte la drupa virtuală, sunt în mod similar imprimante de ultimă generație, dar încă accesibile, în comparație cu alte mașini cu platformă UV de format mare din clasa sa.3D tehnologia de imprimare color completă a prezentat, de asemenea, foarte mult în acest caz, deoarece Mimaki a explorat propunerile interesante pe care le deschide pe diferite piețe și modul în care marca continuă să extindă acoperirea și accesibilitatea tehnologiilor 3D de ultimă generație cu viitoarele sale tehnologii 3D imprimantă 3DUJ-2207.
Dl Kazuaki Ikeda, președintele Mimaki Engineering a comentat: “Aș dori să transmit mulțumirile mele tuturor celor care ni s-au alăturat în timpul acestui nou eveniment virtual interesant. În timpul pandemiei, continuarea inovației a fost esențială pentru obiectivele Mimaki, opt noi produse fiind lansate din octombrie și chiar mai multe programate să apară pe parcursul acestui an. Sper că ne vom putea întâlni în curând la evenimente clasice, odată ce este sigur să facem acest lucru, dar până atunci sunt încântat să văd rezultatele colaborării continue și inovației industriei de imprimare pe care le-am văzut în evenimentul nostru Innovation Days.”

Similar Posts:

7 recommended
comments icon0 comments
0 notes
375 views
bookmark icon

Write a comment...