Stiri

Mimaki va lansa noi inovații de produs din seria 100 la drupa virtuală.

• Bookmarks: 511940


 

Cel mai nou plus din seria 100, TS100-1600 este o imprimantă textilă cu sublimare, concepută pentru o gamă variată de aplicații pentru ;modă, semnalizare soft, home & interior, articole sportive și personalizate. Producătorul anunță  că va expune portofoliul său larg de tehnologii de imprimare digitală de ultimă generație la prima drupa virtuală (20-23 aprilie 2021). Noua serie “100” a companiei va fi în centrul atenției la standul său virtual interactiv, alături de noi adăugiri la portofoliul de produse, dezvăluite în cadrul evenimentului. Totodata Mimaki va promovara  la evenimentul  virtual- produse selectate,  chiar mai atrăgătoare pentru acele companii care caută să-și diversifice afacerea lor în aceste vremuri dificile.

“Arătând portofoliul nostru extins de tehnologii de ultimă oră la drupa virtuală, ne propunem să demonstrăm angajamentul nostru clar față de industrie. Profitând de flexibilitatea noastră, de abordarea de perspectivă și de expertiza R&D, suntem capabili să ne adaptăm rapid la schimbările pieței și să abordăm noile oportunități ale clienților pentru a oferi îmbunătățiri constante ale sistemului sau inovații noi”.- “Seria ‘100’ excelează atunci când vine vorba de eficiență și calitate înaltă, oferind în același timp flexibilitate pentru a produce o gamă largă de aplicații, de la imagini de fundal vibrante la panouri de înaltă calitate. În plus, noile adăugiri care vor fi dezvăluite în cadrul show-ului vor depăși noi limite pe segmentele lor de piață.”-Danna Drion, Marketing Manager, Mimaki EMEA.

Pentru  România puteți afla mai multe informații de la ; Geko Master Dealer Mimaki în România, Bulgaria și Moldova, – www.geko.ro

Similar Posts:

51 recommended
comments icon0 comments
0 notes
1940 views
bookmark icon

Write a comment...