Stiri

Multigraf va folosi tehnologiile Morgana

• Bookmarks: 19592


Fabricantul britanic Morgana Systems Ltd, lider în domeniul echipamentelor de finisare pentru tiparul digital, anunţă că i-a acordat firmei elveţiene Multigraf AG – un producător mai mic de sisteme de finisare -, dreptul de a folosi tehnologiile sale patentate. Conform înţelegerii parafate de cei doi fabricanți, Multigraf va folosi tehnologia Morgana în noile sale echipamente de biguire şi fălţuire.

Directorul Morgana, Quen Baum şi Robert Barrer, Directorul Multigraf, au declarat că este important ca producătorii din Europa să coopereze pentru a reduce timpul şi costul aducerii pe piaţă de produse cu noi tehnologii. Deasemenea, conform afirmaţiilor responsabililor celor două companii, este esenţial ca producătorii europeni să se concentreze pe contracararea influxului de produse de slabă calitate venite din China sau din alte pieţe emergente. Ei au subliniat că sunt hotărâţi să oprească copierea tehnologiilor lor de către producători şi importatori lipsiţi de scrupule.

Morgana este un pionier în dezvoltarea de soluţii inovative care să facă faţă cerinţelor specifice imprimării digitale. Compania oferă o gamă largă de echipamente de finsare – de la  simple maşini de biguire până la sisteme multifuncţionale care înglobează într-un echipament o serie de capabilităţi de finisare. Cele mai recente produse Morgana sunt compatibile cu standardele JDF şi au capacitatea de a prelucra date variabile.

(Sursa: Morgana Systems Ltd)


Similar Posts:

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
592 views
bookmark icon

Write a comment...