Stiri

Natron TP -noua cerneală pentru materiale plastice.

• Bookmarks: 18405


Compania producătoare de cerneală, Boston Industrial Solutions, Inc. introduce o cerneală de imprimare cu 1 sau 2 componente pentru substraturi din plastic din seria  Natron  TP. Linia de cerneală Natron TP Series este nouă și prezintă o aderență excepțional de bună pe diferite substraturi din plastic, cum ar fi ; ABS, PET, Polistiren, PVC, carton și lemn. Ca cerneală cu 2 componente, seria Natron TP are o aderență excelentă pe substraturi dure, cum ar fi plăcile acoperite și vinilul.
Acest nouă cerneală de imprimare pentru materiale plastice prezintă mai multe  caracteristici; finisaj lucios și ridicat, uscare rapidă – perfectă pentru imprimarea multicoloră, opacitate ridicată – ideal pentru imprimarea  pe produse transparente și translucide, rezistență puternică la zgârieturi, rezistență superioară la substanțe chimice, cum ar fi alcoolul, acizii, benzina și alcalinele.
Natron TP fiind totodată NT (non-toxic) și fără metale grele, o face ca fiind cerneala ideală de alegere pentru ambalaje alimentare, jucării, aplicații industriale și de imprimare a tampoanelor medicale.La fel ca cerneala de imprimare a pad-ului  Natron  MG pentru sticlă și metale, seria TP este ușor de utilizat. Linia de cerneală seria TP vine în 21 de culori cu opacitate ridicată, inclusiv metalice. Culorile personalizate sunt, de asemenea, disponibile în termen de 8 ore la cerere. Producătorii din întreaga lume pot profita acum de avantajele oferite de cernelurile din seria Natron TP având valoare economică, durabilitate și calitate a culorilor.
Pentru a descoperi mai multe despre cernelurile de imprimare TP pad, vă rugăm să vizitați: https://www.bostonindustrialsolutions.com/tp-series-pad-printing-ink .

In Europa se vinde  în mai multe tari ,printre care Germania ,Spania si Ungaria.

Similar Posts:

18 recommended
comments icon0 comments
0 notes
405 views
bookmark icon

Write a comment...