Stiri

Navigator majoreazā din 3 ianuarie între 10% și 15% toate produsele sale UWF expediate .

• Bookmarks: 44873


 Această creștere de preț include o creștere a suprataxei anunțate în ultimul comunicat din 15 octombrie, de la 50 EUR/t la 100 EUR/t.
De la ultima comunicare, în care Navigator a anunțat o creștere a prețurilor de aproximativ 8% și o suprataxă de 50 EUR/t cu o dată de implementare începând cu 1 noiembrie, industria s-a confruntat în permanență cu creșteri suplimentare ale costurilor variabile, în special în domeniul energiei și logisticii, ceea ce duce, de asemenea, la creșteri ale majorității altor mărfuri, cum ar fi produsele chimice și materialele de ambalare. În plus, Compania Navigator asistă la o creștere semnificativă a cererii pentru produsele și mărcile sale, ceea ce duce la o înregistrare a registrului său de comenzi.
Compania înțelege că aceste circumstanțe sunt extrem de dificile și apreciază cu adevărat încrederea partenerilor săi comerciali în această perioadă dificilă pe care o trăim cu toții.
 Navigator vinde produsele sale în 130 de țări de pe cinci continente, sub mărcile sale de hârtie cu o reputație puternică pentru o calitate superioară și consecventă – Navigator, Pioneer, Inacopia, Discovery, Soporset, Target și Inaset.

Similar Posts:

44 recommended
comments icon0 comments
0 notes
873 views
bookmark icon

Write a comment...