Stiri

Navigator majorează prețul hârtiei (UWF) în Europa cu 8-15%

• Bookmarks: 32744


 

Producătorul portughez de hârtie a declarat că noile prețuri europene vor fi active pentru toate livrările începând cu 1 martie. Acesta a implementat anterior creșteri UWF la începutul lunii ianuarie.
“Reflectând volatilitatea condițiilor actuale de piață, Navigator va revizui continuu situația, iar listele de prețuri vor avea o valabilitate maximă de două luni”, a precizat compania.
“Această decizie a fost luată din cauza vremurilor [fără precedent] cu care se confruntă piața cu o creștere continuă a costurilor  de producție relevante, precum și a logisticii, a mai multor întreruperi anormale care mențin limitarea ofertei și a registrului de comenzi de neegalat în industrie.”
Navigator consideră că această “măsură excepțională” este imperativă pentru a sprijini sustenabilitatea pe termen lung a modelului său de afaceri și a întregului lanț de aprovizionare.
“Compania va continua să lucreze pentru a-și consolida parteneriatele cu clienții săi, consolidându-și propunerea de valoare pe mai multe dimensiuni, apreciind sprijinul oferit de baza sa de clienți mari și foarte loiali”, a adăugat producătorul.
Printre mărcile Navigator se numără Discovery, Inacopia, Inaset, Pioneer, Soporset și Target

Similar Posts:

32 recommended
comments icon0 comments
0 notes
744 views
bookmark icon

Write a comment...