Stiri

Nikon D3100 își transpune performanțele cromatice pe carcasă

• Bookmarks: 12365


Nikon a anunțat disponibilitatea pe piață a primei camere foto D-SLR cu design viu colorat, fiind pentru prima dată când producătorul japonez lansează în cadrul gamei sale de camere D-SLR un model a cărui carcasă este într-o altă culoare decât negru. D3100 – cel mai bine vândută cameră D-SLR de la Nikon – va fi disponibilă în portofoliul RPD în varianta roșie, începând cu luna octombrie a acestui an.

Lansarea unui model cu o carcasă de un roșu puternic are rolul de a spori popularitatea camerei foto în rândul celor care utilizează pentru primă oară aparate D-SLR, al familiilor și tinerilor. Nikon D3100 este un D-SLR extrem de apreciat de fotografii începători, în special de către cei care își doreau surprinderea tuturor momentelor importante ale vieții prin fotografii de o calitate desăvârșită sau filmarea lor în format Full HD, fără a fi nevoiți să își facă griji în privința setărilor.

Nikon D3100 Red păstrează aceleași caracteristici precum versiunea originală: o rezoluție de 14,2 megapixeli, modul Ghid, filmare în format Full HD și Live View. D3100 este răspunsul oricărei familii pentru fotografii frumoase – indiferent dacă este momentul unui portret de familie sau doriți o imagine clară a bebelușilor în mișcare, modul Ghid vă arată cum să realizați fotografii extraordinare în cel mai scurt timp și optimizează în mod automat setările aparatului pentru rezultate de calitate.

O altă caracteristică a D-SLR-ului Nikon D3100 este D-Movie, care vă permite să înregistrați filme Full HD (1920 x 1080 pixeli) și să surprindeți acțiunea la calitate extraordinară, indiferent dacă este zi sau noapte.

Motorul avansat de procesare a imaginii Expeed 2 de la Nikon oferă funcții superioare de înregistrare și maximizează performanța senzorului CMOS de 14,2 megapixeli pentru imagini incredibil de clare, fidele realității, în culori intense, cu zgomot de imagine redus și gradații line ale tonurilor. Pentru a reduce riscul unor imagini neclare atunci când fotografiați subiecți aflați în mișcare rapidă sau obiecte în lumină scăzută, senzorul D3100 dispune de o sensibilitate ISO la lumină destul de ridicată (100-3200), extensibilă până la ISO 12.800.

Incredibil de ușor de utilizat pentru un SLR și încorporând tehnologii de ultimă generație, Nikon D3100 oferă cea mai simplă modalitate de a surprinde imagini superbe, indiferent unde ați merge.

Mai multe detalii despre Nikon D3100 pot fi obținute accesând site-ul distribuitorului RPD la adresa www.rpd.ro, secțiunea foto, sau solicitând informații pe e-mail la info@rpd.ro.

(Sursă: RPD)

Similar Posts:

12 recommended
comments icon0 comments
0 notes
365 views
bookmark icon

Write a comment...