Default

Canon a lansat două camere DSLR din gama EOS destinate începătorilor

• Bookmarks: 18485


Canon a lansat astăzi, 7 februarie 2011, în România şi în toată lumea, două camere foto digitale DSLR, trei obiective şi două blitz-uri EX Speedlite. Evenimentul a avut loc la sediul F64 în prezenţa presei de specialitate și a unor invitați din domeniul foto.

Cele două camere lansate, modelele 600D şi 1100D, fac parte din familia EOS şi sunt destinate celor care sunt la început în domeniul fotografiei şi vor să aibă primul DSLR. Camera EOS 600D este dotat cu un senzor CMOS APS-C de 18 MP şi oferă posibilitatea de înregistrare video Full HD. EOS 1100D vine în locul lui 1000D şi oferă un senzor CMOS APS-C de 12,2 MP şi filmare HD 720p.

 

În schimb, două dintre obiective, EF 500 mm f/4L IS II USM şi EF 600 mm f/4L IS USM II, (în imaginea de sus) sunt adresate fotografilor profesionişti şi oferă performanţe remarcabile la capitolul super-telefoto pentru cei care doresc să imortalizeze acţiuni din sport sau să surprindă instantanee din natură. Cele două obiective f/4 dispun de cele mai înalte performanţe optice şi acoperiri avansate pentru lentile, în scopul contracarării efectelor de flare şi ghosting. EF-S 18-55 mm f/3.5-5.6 IS II înlocuieşte modelul EF-S 18-55 mm f/3.5-5.6 IS şi oferă fotografilor începători fiabilitate şi versatilitate, dispunând de un sistem de stabilizare 4-stop.

De asemenea, cele două modele noi de blitz-uri lansate, Speedlite 270EX II (în stânga imaginii de jos) și Speedlite 320EX (în dreapta imaginii de jos), încurajează utilizatorii să experimenteze folosirea de tehnici de iluminare creativă şi off-camera. Cu un Guide number de 32 şi, respectiv, 27, ambele blitzuri sunt compatibile cu sistemul Canon E-TTL II şi pot fi folosite pe camera foto sau ca unităţi secundare.

„1100D este pentru cei care sunt la început în fotografie; la primul aparat foto sau la primul DSLR, pe când 600D este o cameră pentru entry level pe toate gusturile pentru că are cam de toate. 600D este destinat celor care au deja un aparat foto, au lentile şi se simt limitaţi de aparat. 1100D oferă moduri creative pentru utilizatorii săi, iar 600D oferă un ecran rabatabil care este din ce în ce mai solicitat. Ele sunt gândite să fie cât mai uşor de utilizat şi să ofere şi filmare HD sau Full HD”, afirmă Florin Vlad, Key Account Manager Canon.

Pentru a vizualiza imaginile la o scară mai mare dați click pe fotografia din dreapta titlului și folosiți săgețile din lateral pentru a naviga înainte-înapoi.

Similar Posts:

18 recommended
comments icon0 comments
0 notes
485 views
bookmark icon

Write a comment...