Stiri

Canon a lansat camera foto EOS-1D X Mark II

• Bookmarks: 19392


Canon a prezentat recent camera foto EOS-1D X Mark II, noul său DSLR vârf de gamă, gândit pentru a vă aduce cea mai performantă combinație de rezoluție, viteză și calitate a imaginii. Construit pentru a oferi fotografilor un avantaj față de competiție încă din prima secundă a declanșării, modelul stabilește un nou barem pentru viteză – fotografiind 14 cadre pe secundă (fps), cu urmărire completă AF/AE, și 16 fps în modul Live View – fiind ideal pentru surprinderea subiecților aflați în mare viteză, fie ei în natură sau în cadrul unor competiții sportive. Dezvoltat cu ajutorul răspunsurilor din cadrul comunității mondiale de fotografi care folosesc EOS-1D X, camera foto EOS-1D X Mark II dispune de un nou senzor CMOS full frame de 20,2 MP și noul sistem AI Servo AF III+, precum și de înregistrare video 4K de până la 60 cadre pe secunda.
Cu o plajă ISO versatilă și largă – cu valori incredibile cuprinse între 100 și 51.200, extensibilă de la 50 la 409.600 – noul model excelează în orice tip de mediu de iluminare, de la cel mai luminos până la întuneric aproape deplin. Asigurând o surprindere precisă a fiecărui cadru, camera foto are un sistem AF în 61 de puncte îmbunătățit, cu 41 de puncte AF tip cruce, acoperind o zonă extinsă, și focalizând în condiții de luminozitate joasă, de până la -3EV. Pentru prima dată, la fotografierea cu anumite teleconvertoare și obiective telefoto, noul sistem AF oferă și suport AF f/8 cu toate cele 61 de puncte, lasând libertatea de a alege punctul de focalizare. În parteneriat cu sistemul AF lucrează și un nou senzor de măsurare RGB+IR de 360k, ce oferă o expunere corectă și o detecție îmbunătățită a subiecților. Funcția Flicker Detection introdusă odată cu modelul EOS 7D Mark II, garantează și ea rezultate constante în condiții de iluminare artificială.
Cu noua posibilitate pentru carduri CFast 2.0, camera oferă fotografiere continuă de mare viteză, într-o rafală de JPEG-uri în număr nelimitat sau 170 de imagini RAW. Modelul EOS-1D X Mark II este cel mai sensibil DSLR EOS de până acum, în parte datorită noilor procesoare duale DIGIC 6+ care se ocupă de procesarea de mare viteză a vastei cantități de date de imagine captate de senzor. Construcția avansata a oglinzii utilizează un nou mecanism de acționare ce furnizează puterea pentru fotografierea de mare viteză, minimizând vibrația si zgomotul oglinzii. Modelul filmează Full HD (1920 x 1080p) la o rată incredibilă de 120 fps, ideală pentru scene cu încetinitorul. Momentele decisive dintr-o scenă 4K la 60 fps pot fi extrase sub formă de cadru de înaltă rezoluție, de 8,8 MP. Cineaștii se pot bucura de AF rapid și fin la filmarea 4K și Full HD, datorită tehnologiilor Canon AF CMOS Dual Pixel și AF Movie Servo, iar ecranul LCD touch vă permite să alegeți rapid punctele AF în timp ce filmați.
Profesioniștii au instrumentele necesare pentru a-și administra imaginile, pentru ca acestea să poată fi ușor transferate către agențiile de știri sau distribuitori, în câteva secunde. GPS-ul încorporat înregistrează locațiile de fotografiere în datele EXIF, ajutându-i pe profesioniști să își țină o evidență clară a ședințelor foto. Puteți alege să partjați imaginile prin FTP sau direct către computer – fie prin intermediul LAN cu cablu de Ethernet, fie prin USB 3.0 de super viteză. În plus, noul transmițător wireless pentru fișiere WFT-E8 suportă și standardul de mare viteză 802.11ac (banda de 5 GHz). Reprezentativ pentru moștenirea design-ului EOS, modelul EOS-1D X Mark II dispune de un sistem îmbunătățit de apucare și de comenzi mai bune, iar impermeabilizarea îl face rezistent la intemperii. Vizorul Intelligent Viewfinder II oferă un câmp vizual de aproximativ 100%, cu un afișaj electronic plin de informații fotografice.

Similar Posts:

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
392 views
bookmark icon

Write a comment...