Stiri

S-a lansat Canon EOS 70D

• Bookmarks: 23529


Gama EOS de la Canon are un nou membru, beneficiar al unor noi tehnologii și foarte versatil. Noul EOS 70D dispune de un senzor CMOS APS-C nou, de 20.2 megapixeli, proiectat şi produs de Canon. Este primul DSLR din lume care foloseşte tehnologia inovatoare Dual Pixel CMOS AF, care oferă un autofocus rapid şi precis atât în timpul filmării, cât şi pentru fotografierea în mod Live View.

Împreună cu procesorul DIGIC5+ de 14-bit şi cu cele 19 puncte de focus în cruce, EOS 70D surprinde imagini unice, la cea mai mare rezoluţie, cu viteză de până la 7 cadre pe secundă, cu rafale de până la 65 de imagini JPEG, respectiv 16 cadre în format RAW. Totodată, acesta beneficiază de o sensibilitate ISO nativă 100-12800, care permite fotografierea în condiţii de luminozitate scăzută şi viteze de declanşare mai mari, păstrând calitatea imaginilor.

Brutus Östling, ambasador Canon: “Am fost impresionat de câte tehnologii noi încorporează EOS 70D, cât şi de versatilitatea lui. EOS 70D este aparatul potrivit pentru oricine doreşte să-şi dezvolte aptitudinile în materie de fotografie. Pe lângă faptul că este potrivit pentru a fotografia persoane, peisaje şi acţiune într-un mod foarte simplu şi la o calitate deosebită, acesta filmează Full HD cu viteze ale focusului pe care nu le credeam posibile. Aparatul şi-a dovedit calităţile în circumstanţe care l-au pus serios la încercare, am avut o gamă de tehnologii noi pe care să le testez şi care au trecut lejer toate provocările – în special, noua tehnologie Dual Pixel CMOS AF. EOS 70D ridică la un nou nivel fotografierea şi filmarea cu un DSLR.”

Noul Canon Dual Pixel CMOS AF oferă performanţe rapide ale autofocusului în timpul fotografierii în mod Live View, claritate şi precizie în timpul înregistrării în format Full HD. Uşurează procesul de utilizare al celor care filmează făcând posibilă focalizarea precisă a subiecţilor în mişcare şi creând efecte de focus similare cu camerele video profesioniale. Tehnologia foloseşte o arhitectură CMOS avansată, care permite ca două fotodiode să fie montate pe fiecare pixel, ambele putând fi utilizate independent pentru autofocus sau pentru captarea imaginilor la calitate maximă, de fiecare dată.

Un sistem avansat de autofocus pentru fotografiere include 19 puncte AF în cruce pe întreaga suprafaţă, oferind precizie şi viteză sporită – ideal pentru sport şi fotografie de natură, unde subiecţii sunt în mişcare. Sistemul AF poate fi personalizat, permiţând fotografilor să îl adapteze în funcţie de subiect. Punctele de focus pot fi folosite individual sau împreună, ca suprafeţe de focus, pentru situaţiile imprevizibile. Un buton dedicat selecţiei zonelor AF este poziţionat la îndemână, lângă cel de declanşare, ceea ce permite schimbarea rapidă a modurilor foto fără a fi necesară îndepărtarea camerei de la ochi.

Specificaţiile lui EOS 70D au fost integrate de către experţi în inginerie într-un corp proiectat pentru a oferi confort şi operare rapidă. Vizorul inteligent (Intelligent Viewfinder), cu o acoperire de 98% şi magnificare de 0.95x, permite fotografilor să încadreze uşor imaginile şi să vadă setările pe ecranul suplimentar. Butoanele de control plasate la îndemână oferă acces imediat la cele mai folosite funcţii, precum ISO, modul AF şi expunere, astfel încât utilizatorii să poată schimba setările rapid şi să se concentreze mai uşor la surprinderea momentului.

Ecranul tactil Clear View LCD II Vari-angle de 3 inci (7,7 cm) cu o rezoluţie de 1040k, este ideal pentru înregistrări video sau pentru încadrarea imaginilor din unghiuri creative sau neobişnuite. Ecranul suportă o serie de gesturi precum  zoom cu două degete şi glisare – perfect pentru navigarea prin meniuri, modificarea setărilor sau trecerea de la o imagine la alta în modul de vizualizare.

EOS 70D este cel mai nou model cu funcţie Wi-Fi integrată, oferind libertatea de a controla camera de la distanţă şi, în acelaşi timp, de a distribui fotografiile. Prin conexiunea Wi-Fi, utilizatorii se pot conecta prin aplicaţia de mobil EOS Remote, controlând o gamă largă de setări, inclusiv ISO şi expunere, şi pot focaliza şi declanşa. Totodată, fotografii pot folosi modul Live View de la distanţă şi au posibilitatea de a evalua imaginile surprinse.

Similar Posts:

23 recommended
comments icon0 comments
0 notes
529 views
bookmark icon

Write a comment...