Stiri

Noutăți de sărbători de la Italex

• Bookmarks: 19539


Italex, grupul care anul viitor sărbătorește 20 de ani de prezență pe piața românească a materialelor promoționale, ne propune pentru sărbătorile de iarnă o colecție de cadouri la care primează calitatea, plus un brand lansat recent în România: Lanybook, producător italian de agende și notebook-uri personalizate fashion, distribuite în țara noastră doar prin Italex.

 

Agendele și notebook-urile cu acest brand sunt disponibile și în variante pentru piața retail, dar și în variante destinate mediului corporate și B2B. Acestea pot reprezenta instrumente de comunicare avansate, care pot satisface foarte multe cerințe de personalizare în cele mai surprinzătoare moduri. „Un brand tânăr, dar care se impune deja pe piața europeană. E foarte plăcut și se pare că prinde și în România”, a declarat Izabelle Tudor, Marketing Manager, Italex Print.

Și pachetele de sărbători din portofoliul companiei nu vor mai cuprinde acele obișnuite coșuri de cadouri. Anul acesta, Italex propune ca soluții pentru cadouri premium seturile de birou, alcătuite din agende, notesuri și instrumente de scris, toate ambalate foarte atrăgător și purtând eleganța și calitatea designului italian.
„În toate activitățile noastre păstrăm amprenta și calitatea Made in Italy”, a spus marketing managerul Italex.

Pentru mai multe detalii despre gama de agende oferită de Italex, descărcați PDF-ul catalogului de produse disponibil online.

 

Similar Posts:

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
539 views
bookmark icon

Write a comment...