Default

Océ a lansat VarioStream 7120, un nou printer monocromatic entry-level

• Bookmarks: 22496


Producătorul Océ a lansat un nou printer monocromatic cu alimentare continuă destinat segmentului entry-level, conceput pentru a fi utilizat în producţia documentelor tranzacţionale cu tiraje mici şi medii.

Destinat atât uzului corporate cât şi celui comercial, noul printer VarioStream 7210 lansat de Océ, este un sistem de imprimare simplex care are capacitatea de a tipări 114 pagini/minut în mod simplex cu montaj de 2 formate A4 şi 121 pagini/minut în mod simplex cu montaj de 2 formate “letter”.

Cu o rezoluţie a imprimării de 600 dpi generată de sistemul LED, VarioStream 7210 este capabil să tipărească la un nivel de calitate profesional texte, grafică şi codurile de bare – elemente folosite în mod curent în documentele tranzacţionale.

Prin folosirea tehnologiei flash-fusing – fără contact cu materialul imprimat – echipamentul permite imprimarea unei game largi de substraturi sensibile la temperatură şi presiune, cum ar fi etichetele sau foliile plastice, se spune în declaraţia Océ.

În acelaşi timp, noul echipament lansat de Océ este destinat şi companiilor care tipăresc materiale pentru direct mail, producătorul adăugând că maşina este foarte potrivită pentru lucrările cu termen de livrare “peste noapte” care necesită o pregătire foarte rapidă.

Océ VarioStream 7160, un sistemul mai rapid, va fi lansat la jumătatea anului

Adiţional sistemului VarioStream 7120, Océ declară că va lansa un sistem mult mai rapid disponibil după cel de-al doilea trimestru al anului 2010. Imprimând la o viteză de 150 de pagini/minute în montaj de 2 formate A4 (159 pagini/minut în montaj de 2 formate “letter”), sistemul Océ VarioStream 7169 va extinde opţiunile de viteză ale gamei de produse VarioStream. De acest printer monocrom vor beneficia clienţii modelului 7120 care doresc să beneficieze de mai multă productivitate şi flexibilitate, dar care au nevoie în acelaşi timp de o viteză mai mare pentru producţie – se spune în comunicatul Océ.

(sursă: comunicatul de presă Océ)

Similar Posts:

22 recommended
comments icon0 comments
0 notes
496 views
bookmark icon

Write a comment...