Default

Canon a lansat seria de maşini imagePress C7010 VPS dezvoltată în comun cu Océ

• Bookmarks: 26469


La un an de la preluarea producătorului olandez Océ, în iarna anului 2010, Canon a lansat pe 22 martie 2011 la expoziţia Graphispag de la Barcelona, primul fruct al eforturilor comune de dezvoltare tehnologică cu Océ, seria de mașini digitale imagePress C7010 VPS. Noua gamă imagePress pune împreună tehnologia existentă pe platforma C7010 VP a lui Canon, lansată anul trecut la Ipex, cu performantul controller Prismasync de la Océ.

Potrivit Canon, maşinile oferă o platformă integrată dispunând de un planificator al lucrărilor şi un workflow bazat pe substraturi imprimabile, facilitate care le permite operatorilor să-şi planifice la orice oră lucrările în funcţie de media imprimabilă încarcată pe maşina de tipar digital. De asemenea, controller-ul Prismasync dispune o conectivitate deschisă a workflow-ului, atribut care conduce la o integrare perfectă a acestor mașini în fluxurile de lucru standard folosite în industria grafică.

Conform declaraţiilor lui David Preskett, professional print director la Canon Europe, calitatea de top a maşinii C7010 VPS şi rapiditatea cu care a fost lansată pe piaţă „demonstrează înaltul nivel a cooperării care deja există între Canon şi Océ.” „Suntem mai bine poziţionaţi decând oricând pentru a ne ajuta clienţii să acceseze noi zone de business şi să profite de toate oportunităţile existente,” a mai adăugat acesta.

Cap de serie, printerul C7010 VPS poate tipări digital până la 70 pagini/minut la o rezoluție de 1.200 dpi pe substraturi cu greutate maximă de 325 g/mp. Gama va fi completată de modelul C6010, care oferă o viteză de 60 de pagini/minut, şi de modelul C6010S.

După estimările Canon, noul echipament va fi disponibil pe piaţă începând din luna mai a acestui an.

(Sursă: Canon Europe)

Similar Posts:

26 recommended
comments icon0 comments
0 notes
469 views
bookmark icon

Write a comment...