Stiri

True Colors Day: tiparul digital în acțiune

• Bookmarks: 31575


Canon România le-a aruncat mănușa celor încă nefamiliarizați cu calitatea lucrărilor de tipar digital și i-a invitat la o demonstrație cu echipamentele sale. Evenimentul True Colors Day organizat în clubul The Ark din capitală s-a desfășurat pe perioada întregii zile de 13 iunie. Aici, invitații, tipografi, dar și publicitari sau marketeri au putut vedea la lucru patru echipamente profesionale sub brandul Canon.

„În lipsa ediției de anul acesta a târgului Print & Sign, a trebuit să găsim rapid o soluție pentru a intra în contact cu utilizatorul final”, a declarat pentru Print Magazin Victor Matei, amfitrion al evenimentului, Channel Partner Manager la Canon România. „Ne adresăm tipografilor, copy shop-urilor, agențiilor care tipăresc mult, în general, celor care tipăresc mult și au nevoie de calitate. Am denumit evenimentul True Colors Day pentru că, adresându-ne foarte mult celor care lucrează cu offset, vrem să le demonstrăm că soluțiile noastre digitale sunt de încredere pentru cei mai pretențioși dintre ei când vine vorba de culori. Acestea oferă o calitate similară cu cea offset,” a mai spus reprezentantul Canon.

Printre aplicațiile prezentate pe mașinile Canon aduse la expoziție și testare s-au numărat cele privind profilul de culoare pe diferite suporturi, tipar de date variabile și alte opțiuni cu valoare adăugată mare, care pot fi foarte interesante pentru utilizatorii din zona offset. În general, demonstrațiile au fost cu lucrări tip offset, dar efectuate cu mașinile digitale Canon: imagePRESS C6010 (pentru producție digitală color), imagePRESS 1110 (mașină de producție digitală alb-negru), imageRUNNER ADVANCE 8295 PRO (destinată producției de volum mic alb-negru) și imagePROGRAF iPF8400 (imprimantă de format mare pentru fotografie și artă grafică). Evenimentul s-a încheiat în cursul serii, după ora 19, cu o ședință de networking asezonată cu un cocktail și un concert-surpriză.

Similar Posts:

31 recommended
comments icon0 comments
0 notes
575 views
bookmark icon

Write a comment...