Default

Druckfarben aduce în România cerneala numărul unu din Germania

• Bookmarks: 24553


Druckfarben România aduce Epple în ţara noastră, cerneala numărul unu ca vânzări din Germania, realizată pentru print comercial offset în coală. Compania are exclusivitate pe România pentru acest produs de foarte bună calitate care cuprinde o varietate mare de serii de cerneluri.

„Am adus această cerneală în România pentru că se simţea nevoia unui produs nou, mult mai variat şi cu mai multă flexibilitate şi orientare către client. După 20 de ani de evoluţie, piaţa tipografică din ţara noastră este pregătită pentru un produs de foarte bună calitate. Cred că tipografii români merită mai mult decât produse de slabă calitate aduse din China, India sau Coreea sub pretextul unor preţuri mici. În plus, tot mai multe <> din domeniul cernelurilor şi-au mutat producţiile în ţări exotice ca cele mai sus menţionate punctând la capitolul <>, dar rămânând datoare la capitolul calitate”, ne-a declarat Valeriu Făgărăşan, director general Druckfarben România.

Cernelurile Epple răspund foarte bine la o multitudine de aplicaţii, existând serii de proces, serii de negru, lacuri de tipar şi lacuri pe bază de apă. Toate acestea sunt completate de un suport tehnic adecvat, o livrare promptă şi un preţ mai bun. Pentru o calitate premium de cerneală, preţul celei Epple este mai bun decât al competitorilor direcţi.

”Ne-am gândit că o cerneală numărul 1 în Germania poate satisface şi cele mai exigente nevoi ale tipografului român. Credem cu tărie în produsele <> făcute de firme cu mulţi ani experienţă şi capacităţi de producţie în ţara de origine Germania care, după părerea noastră, rămâne locul unde sunt fabricate lucruri cu adevărat calitative. Am început distribuţia acestui produs din luna februarie a acestui an, iar din primele semnale pe care le avem este foarte bine primit în piaţa noastră”, a concluzionat Valeriu Făgărăşan.

Similar Posts:

24 recommended
comments icon0 comments
0 notes
553 views
bookmark icon

Write a comment...