Stiri

Packaging Innovations și Luxury Packaging amânate pt decembrie 2021.

• Bookmarks: 38739


Organizatorul Easyfairs a declarat că evenimentul va fi amânat din  22 și 23 septembrie 2021 (data inițiala) și va avea loc acum la Olympia din Londra pe 1 și 2 decembrie 2021. Acesta trebuia să aibă loc inițial la 8 și 9 decembrie 2020.
Renan Joel, director divizionar pentru easyfairs UK & Global’s packaging events, a declarat: “Suntem încântați că Packaging Innovations și Luxury Packaging London se vor întoarce în 2021 și abia așteptăm să aducem industria din nou împreună la acest eveniment vibrant, chiar dacă va fi cu câteva săptămâni mai târziu decât ne-am planificat inițial.Evenimentul joacă un rol crucial în stimularea noilor inovații, conexiuni și oportunități pentru comunitatea pe care o deservește. Noile date vor asigura faptul că Packaging Innovations și Luxury Packaging London își îndeplinesc această misiune în 2021 și inspiră o nouă generație de inovații în domeniul ambalajelor pentru 2022.”
170 de furnizori de ambalaje sunt în prezent aliniați pentru a expune la eveniment, care își propune să conecteze expozanții cu echipe de designeri, tehnologii de ambalare și marketeri la proprietarii de mărci, cu accent pe piețele de produse alimentare, băuturi, FMCG și frumusețe.
Pe lângă discuții, evenimentul va include caracteristici precum Galeria de Inovație, Clinica de Consultanță pentru Ambalaje și evenimente de networking.
Un program de activitate digitală a fost, de asemenea, dezvoltat de Easyfairs în ultimul an pentru a continua să conecteze comunitatea ambalajelor pe tot parcursul anului; aceasta a inclus o serie de webinarii axate pe inovare, o publicație digitală trimestrială numită Packaging in Focus, conținut social media zilnic îmbunătățit și evenimente digitale.

Similar Posts:

38 recommended
comments icon0 comments
0 notes
739 views
bookmark icon

Write a comment...