Stiri

Paperworld 2016, număr mare de expozanţi preînregistraţi

• Bookmarks: 29497Peste 750 de expozanţi din 51 de ţări deja şi-au rezervat spaţii la ediţia următoare a celui mai mare târg de profil din lume. Aceştia, deservind pieţele hârtiei, papetăriei şi biroticii, au anunţat deja că vor veni la întâlnirea ce va avea loc între 30 ianuarie şi 2 februarie 2016. Dintre expozanţii din afara Germaniei, cei mai interesaţi s-au dovedit până acum cei din Europa şi din Asia. Ţările cu cei mai mulţi participanţi înscrişi sunt Italia, Turcia, Olanda, Spania, Polonia, Marea Britanie, India, China, Hong Kong, Korea de Sud şi Taiwan.

„Suntem încântaţi de numărul cererilor. Faptul că atât de mulţi expozanţi individuali s-au înscris deja din primul trimestru arată importanţa pe care târgul o are ca loc de întâlnire internaţional atât pentru comercianţi, cât şi pentru producători, un loc în care se pot stabili contacte de valoare cu aceştia şi unde se pot schimba idei şi experienţă cu colegii specialişti”, a spus Michael Reichhold, director Paperworld.

A devenit tot mai clar în ultimii ani că firmele au nevoie să găsească noi pieţe de desfacere pentru produsele lor. Cu nivelul său înalt de participare internaţională, Paperworld este ocazia ideală pentru aşa ceva. Acesta este un loc bun şi pentru că este un concept verificat pentru o varietate extraordinar de mare de produse, atât pe verticală, cât şi pe orizontală. Consumabile pentru birouri şi şcoli, ambalaje, accesorii pentru imprimante şi produse de papetărie sunt alături de instrumente pentru scris sau desen, atât pentru uz propriu, cât şi comercial.

Gama foarte variată de expozanţi atrage după sine un număr mare de grupuri ţintă de vizitatori. Retaileri sau comercianţi engros, importatori sau exportatori, factori de decizie din edituri sau din lanţuri de alimentaţie publică, şefi de facultăţi de Arte, furnizori de materiale de training sau personal administrativ, Paperworld le poate oferi ceva fiecărora. Programul complementar variat îşi aduce şi el contribuţia la acest lucru, cu întâlniri, prezentări, premii şi evenimente care să satisfacă diversele nevoi ale vizitatorilor. Răspunsul dat de numărul de înregistrări de până acum arată că industria hârtiei, papetăriei şi biroticii apreciază calităţile târgului ţinut anual la Frankfurt.PW_PSP_001

Similar Posts:

29 recommended
comments icon0 comments
0 notes
497 views
bookmark icon

Write a comment...