Stiri

PrismaDirect de la Canon, soluție integrată pentru gestionarea fluxului de lucru

• Bookmarks: 31565


Produs 100% românesc, softul PrismaDirect este destinat gestionării tuturor etapelor fluxului de lucru bazat pe web. Noul soft performant a fost prezentat în premieră dealerilor, în cadrul unui workshop, organizat de către reprezentanții Canon România. „Este o ofertă complet separată. Se poate face și ofertă de tip pachet, adică se poate cupla cu o achiziție de hardware, deci a unui printer. Pe de altă parte, nu există o corelație obligatorie”, a declarat Ancuța Ceorneschi, Business Development Manager PrismaSolutions.
Noul produs reprezintă o soluție integrată și extrem de „scalabilă” pentru gestionarea fluxului de lucru. PrismaDirect permite echipamentelor de imprimare să își optimizeze întregul flux de producție printr-o singură aplicație. Cu PrismaDirect se pot prelua, procesa, gestiona și realiza sarcini de imprimare mai mici, mai numeroase și mai diverse dintr-o varietate de canale. În plus, se poate maximiza productivitatea, automatizând pregătirea și producția sarcinilor previzibile și repetitive. Instrumentele avansate de detectare a culorilor permit împărțirea sarcinilor în funcție de culoare, în timp ce echilibrarea încărcării bazate pe grupuri de imprimante permite cea mai eficientă și mai rentabilă distribuire a sarcinilor între imprimantele disponibile.
PrismaDirect face parte din portofoliul Canon, e un produs Canon, dar nu e dependent de echipamentele de la Canon. După cum afirmă reprezentanții companiei, „e perfect compatibil cu orice alt fel de echipament și cu orice fel de fișiere”. Noul soft permite preluarea sarcinilor dintr-o varietate de surse și permite procesarea și gestionarea într-o singură soluție centrală, mărind eficiența operațională și stimulând dezvoltarea afacerii. Prin intermediul Order Processing Console, o interfață web personalizabilă și intuitivă, care poate fi accesată oriunde, oricând, se pot prelua rapid și ușor mai multe sarcini și se pot gestiona cu ușurință atât sarcinile de imprimare, cât și de alt tip, de la început până la sfârșit. Comunicarea flexibilă și automată cu utilizatorul final îmbunătățește relațiile cu clienții, existând posibilitatea trimiterii de e-mailuri personalizate, potrivit oficialilor Canon România.
„Soluția PrismaDirect este flexibilă și scalabilă și poate fi personalizată. Oferă un nivel de control mai bun asupra costurilor, grație caracteristicilor de contabilitate și raportare care furnizează detalii financiare precise privind performanța afacerii. În plus, generează analize personalizate”, a precizat Ancuța Ceorneschi.

Similar Posts:

31 recommended
comments icon0 comments
0 notes
565 views
bookmark icon

Write a comment...