Stiri

Profituri în creștere pentru divizia digitală a Agfa.

• Bookmarks: 7282


Pe lângă rezultatele sale din T3, producătorul a declarat că progresul cu dispozitivul de 11.000 sph dezvoltat de Inca este pe drumul cel bun, lansarea beta fiind planificată pentru anul viitor și disponibilitatea comercială completă în 2025.
În T3, vânzările de dispozitive high-end a diviziei Digital Print &; Chemicals a Agfa, au fost bune, dar creșterea vânzărilor a fost afectată, deoarece firmele de imprimare și-au amânat investițiile în echipamente de gamă medie din două motive: condiții economice nefavorabile și așteptarea de noi produse.
Activitatea tradițională de film a AGFA a fost descrisă ca fiind “sub presiune” din cauza perioadei economice dificile care au inclus efecte valutare nefavorabile și circumstanțele geopolitice actuale”.
Cu toate acestea, Agfa a declarat că acțiunile sale de creștere a prețurilor și de reducere a costurilor la divizia Digital Print &; Chemicals “au început să dea roade”.
Marjele de profit brut ale diviziei au crescut de la 25,6% la 27,7%, vânzările crescând cu 3,4%, la 99 mil.euro
Vânzările de filme, produse chimice și servicii de asistență prin intermediul noii sale unități CONOPS (Contractor Operations &; Services, fosta Offset) către afacerea ECO3, acum independentă, au crescut cu 11,1%, la 18 mil. euro.
Vânzările totale, inclusiv Healthcare, IT și Radiology, au scăzut cu 3,4%, la 280 mil.euro, iar afacerea a înregistrat o pierdere de 15 mil. euro pentru această perioadă.
CEO-ul Pascal Juéry a comentat: “Sunt încântat să văd că toate motoarele de creștere au funcționat bine, chiar și în fața condițiilor economice și geopolitice dificile, precum și a efectelor nefavorabile ale cursului de schimb.
“Am îmbunătățit considerabil profitabilitatea activităților de Digital Print și a diviziei IT din HealthCare. Vânzările membranelor noastre Zirfon pentru producția de hidrogen verde au continuat să crească puternic, iar această afacere a început, de asemenea, să contribuie la profitabilitate. Pe fondul unei performanțe operaționale bune, am revenit la un flux de numerar pozitiv în trimestrul al treilea.”

Similar Posts:

7 recommended
comments icon0 comments
0 notes
282 views
bookmark icon

Write a comment...