Stiri

Record de vânzări pentru Messe Frankfurt

• Bookmarks: 24540


Cunoscuţi drept organizatori ai unora dintre cele mai mari târguri din lume, printre care o seamă de evenimente de primă mână şi pentru industria poligrafică, Messe Frankfurt Group are rezultate record.

Bilanţ mai mult decât pozitiv la prezentarea cifrelor financiare preliminare pentru 2015 pentru organizatorul german de expoziţii: 645 milioane euro este suma vânzărilor companiei până în prezent pe anul analizat. Wolfgang Marzin, Preşedinte şi CEO la Messe Frankfurt Grup, a declarat: „Ne aşteptăm să totalizăm 645 milioane euro, un nou record pentru compania noastră. Câştigurile înainte de taxe vor depăşi 40 mil euro. Însă rezultatul final îl preconizăm drept egal cu cel de anul trecut. Cu tot cu deprecieri şi costuri de finanţare, cifra EBITDA (înainte de dobânzi, taxe, deprecieri şi amortizări) va fi de 98 mil eur. Venitul anual consolidat va fi mai mare de 30 mil euro.”

O privire la structura vânzărilor arată că aproximativ 370 mil euro din acestea provin de pe urma operaţiunilor defăşurate în fieful companiei de la Frankfurt. Alte circa 246 milioane euro privin din vânzări în afara Germaniei. Astfel, susţin oficialii companiei, 38 procente din veniturile Messe Frankfurt vin de pe pieţe externe, în special de pe cele cu potenţial de creştere. Este demn de menţionat că aceste volume au fost atinse în condiţiile în care toată organizaţia numără 2.297 angajaţi.

Din datele companiei reiese că în 2015 aceasta a organizat pe plan mondial nu mai puţin de 132 evenimente în cadrul cărora au expus aproape 90.000 companii. 86 dintre expoziţiile organizate au avut loc în afara Germaniei. În cadrul lor şi-au desfăşurat activitatea 48.000 expozanţi şi peste 1,7 milioane vizitatori. Cifrele au fost furnizate de Detlef Braun, membru în Executive Board la Messe Frankfurt. Acesta a precizat că organizaţia pe care o reprezintă va rămâne şi pe viitor fidelă activităţilor care au consacrat-o pe plan mondial.

Atât târgurile organizate peste hotare au mers foarte bine anul acesta, dar şi cele organizate de alte companii şi asociaţii în complexul expoziţional al Messe Frankfurt au avut rezultate de excepţie. Unul dintre exemplele notabile de evenimente desfăşurate cu succes acolo este chiar din industria noastră: Frankfurt Book Fair. Rezultatele din ultima vreme au convins compania să se apuce de pregătiri pentru mărirea complexului propriu cu încă o hală de expoziţii.

Trăgând concluziile după prezentarea acestor rezultate, şeful Messe Frankfurt a spus: „Suntem într-o poziţie foarte bună şi avem o orientare stragetică pentru rezultate pe termen lung. Suntem pregătiţi pentru viitor şi vom continua să ne concentrăm pe lucrurile în care avem succes.”

Foto: Wolfgang Marzin

Similar Posts:

24 recommended
comments icon0 comments
0 notes
540 views
bookmark icon

Write a comment...