Stiri

Renz va lansa trei maşini la Ipex

• Bookmarks: 21527


Furnizorul german de echipamente de finisare şi laminare Renz va lansa anul acesta la Ipex trei noi maşini.

Conform declaraţiilor remise presei, Renz va expune la standul său de la expoziţia din Birmingham maşinile DSP 360 FA, AP 360 Block-to-Block şi DBW / KL 500. Totodată, Renz declară că aceste maşini sunt concepute să răspundă nevoilor tipografiilor de a face faţă presiunilor generate de dezvoltarea segmentului de lucrări print-on-demand şi nevoii crescute de automatizare.

Maşina DSP 360 FA este un perforator modular automat de mare viteză, tip desktop, care poate executa perforarea a până la 40.000 de coli pe oră. Echipamentul poate utiliza substraturi mixte, inclusiv coperte sau separatoare din polipropilenă. O altă caracteristică a acestei maşini este dată de posibilitatea introducerii modulare a matriţei de perforare.

Sistemul de perforare Renz AP 360 Block-to-Block este un echipament industrial de podea care permite procesarea lucrărilor fără nevoia manipulării produselor de către vreun operator, asigurând perforarea şi legarea complet automatizată – se spune în declaraţia producătorului german.

DBW / KL 500 este un sistem automat de întoarce a copertei care va putea fi ataşat maşinilor AB 500 HS şi ABL 500. Maşina întoarce ultima copertă după procesul de îndosariere şi roteşte cartea la 180° într-o secundă pentru a asigura o stivuire mai uşoară.

În imagine, maşina AP360 Digital. Cick pe imaginea de lângă titlu pentru a mări fotografia şi pentru a vizualiza mai multe vederi ale maşinii.

(Sursă: Renz GmbH)

Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
527 views
bookmark icon

Write a comment...