Stiri

Schimbare de management la Renz

• Bookmarks: 19659


Compania germană Renz, cunoscutul producător și distribuitor de sisteme pentru legătorie și laminare cu sediu în Heubach, operează prima sa schimbare în conducere după 34 de ani. Ajuns la 350 de angajați care lucrează în sediul central sau în cele 9 filiale din alte țări, Peter Renz (în etate de 67 de ani) a decis să se retragă din funcția de CEO din cauza vârstei. De acum, Peter Renz, care este și proprietar al firmei, va avea un rol nou, în nou-creata comisie consultativă din cadrul companiei.


Peter Renz și Michael Schubert. Credit foto: Renz Germany.

Din poziția sa de conducere, în cei 34 de ani în fruntea companiei, Peter Renz a reușit să o dezvolte, să o transforme într-un lider mondial și să-i ducă istoria la peste 100 de ani vechime.

Michael Schubert (41 de ani) va deveni noul managing partner al organizației Renz Group. Schubert a început să lucreze la Renz din 2006, când a devenit International Sales Manager pentru companie. Înainte de acest an, noul sef de la Renz a ocupat diverse posturi  în industria producătoare de mașini în Statele Unite și Brazilia.

(Sursă: Renz Germany)


Similar Posts:

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
659 views
bookmark icon

Write a comment...