Stiri

Seria HP Latex R foloseşte soft ONYX

• Bookmarks: 28648


Onyx Graphics a anunţat că softul lor, ONYX, tocmai a fost certificat de către cei de la HP pentru lucru cu noua lor serie HP Latex R, prima maşină din lume care lucrează pe materiale rigide şi flexibile folosind tehnologia hibrid flatbed/roll-to-roll, pe bază de cerneală latex. Soluţia a fost folosită deja în demonstraţii pentru a arăta capacităţile maşinii Latex R2000 cu cerneală albă.

Programul de certificare HP RIP se bazează pe un set destul de larg de criterii de compatibilitate şi de standarde de performanţă care să fie pe măsura capacităţilor maşinilor HP Latex. Acest program reprezintă un proces ce stabileşte diferenţa dintre diverşi parteneri care au ajuns la anumite niveluri de performanţă în ceea ce priveşte compatibilitatea, performanţa şi integrarea cu un anumit utilaj. Numai companiile care întrunesc aceste condiţii primesc certificarea HP Latex.

Bryan Manwaring, Director of Product Marketing la Onyx, a declarat: “Certificarea softului ONYX de către HP, la fel ca şi integrarea şi compatibilitatea sa cu imprimantele Latex, dă o nouă definiţie calităţii şi culorii pentru aplicaţii cu cerneală albă pe medii transparente sau colorate. Clienţii maşinilor din seria HP Latex R care folosesc soft ONYX pot avea încredere că vor oferi calitate constantă şi eficienţă chiar de la instalare.”

Similar Posts:

28 recommended
comments icon0 comments
0 notes
648 views
bookmark icon

Write a comment...