Stiri

SUA rămâne fără carton și materiale de ambalare

• Bookmarks: 17517


Constrângerile legate de containere și cartonul ondulat a devenit o problemă din ce în ce mai mare de la începutul acestui an, lăsând  SUA fără carton și materiale de ambalare. Pe măsură ce criza lanțului de aprovizionare se prelungește, aceasta face și  mai dificilă expedierea comenzilor online de către comercianții cu amănuntul.Inventarul materialelor de ambalare a devenit din ce în ce mai limitat în ultimele săptămâni datorită blocajelor din lanțul de aprovizionare. Acestea  au determinat penurii cu privire la tot ceea ce include bunuri de uz casnic, electronice și alimente, cauzate  de o gama larga de factori, inclusiv creșterea cererii de cumpărături online. La toate cele menționate se adaugă și deficitul național de forță de muncă, aglomerarea porturilor și costurile crescute pentru transportul de marfă și materii prime.

Pe măsură ce cererea de ofertă a crescut, retailerii precum Amazon au început să stocheze carton în luna ianuarie pentru a satisface cererea, lăsând afacerile mai mici cu mâna goală. Până în februarie, prețul cartonului a atins un nivel record, potrivit Indicelui Prețurilor de Producător și Biroului de Statistică a Muncii din SUA.
International Paper, unul dintre cei mai mari furnizori de containere și carton ondulat din SUA, a anuntat in luna iulie investitorii că oferta de cutii de carton a fost “extrem de scăzută”, și a avertizat cu privire la blocajele continue ale lanțului de aprovizionare care vor urma în restul anului.
 Se anticipează pe scară largă că vor exista niveluri record de stocuri și provocări lente de onorare a comenzilor, datorate deficitului de carton, cauzând probleme în tot  lanțul de aprovizionare. Comercianții cu amănuntul ar putea avea nevoie să devină creativi atunci când vine vorba de transport și să-și pregătească echipele de servicii pentru clienți în consecință, înainte de un aflux așteptat de întrebări despre întârzieri.
În februarie, a.c., prețul cartonului a atins un nivel record, potrivit Indicelui Prețurilor de Producător și Biroului de Statistică a Muncii din SUA.

Similar Posts:

17 recommended
comments icon0 comments
0 notes
517 views
bookmark icon

Write a comment...