Stiri

SwissQprint se poate mândri cu o performanță fără egal.

• Bookmarks: 10181


Producătorul elvețian de echipamente de print SwissQprint se poate mândri cu o performanță fără egalNyala este printerul flatbed industrial cu cele mai mari vânzări din această categorie realizate în ultimii 6 ani succesiv în Europa!
Aflat la a treia generație, printerul Nyala 3 însumează experiența de peste douăzeci de ani a swissQprint în producția de imprimante de format mare și înseamnă pe scurt eficiență, fiabilitate și un număr nelimitat de aplicații de print în mod flatbed, dar și în rolă.
Masa de 3,2 x 2 m acomodează formatele cele mai populare de materiale-plăci, iar pentru dimensiuni mai mari există opțiuni specifice pentru transportul plăcilor.Opțiunea de print în rolă imprimă de asemenea la lațimea standard de 3,2 m.
Configurația de 9 canale de culoare poate fi folosită de exemplu în varianta CMYK + LcLm + Alb + Primer + Lac, ceea ce asigură o versatilitate extraordinară în utilizare, la o viteză maximă de print de 206 m2/oră, sau în varianta 2 x CMYK + Alb valabilă pe modelul Nyala 3S, caz în care viteza de print urcă la un maximum de 370 m2/oră.Mult mai multe informatii gasiti in link-ul urmator;

https://www.mons-medius.com/produs/swissqprint-nyala-3/

Similar Posts:

10 recommended
comments icon0 comments
0 notes
181 views
bookmark icon

Write a comment...