Stiri

Xerox a lansat Phaser 7800, o imprimantă laser color adresată designerilor de materiale POS şi prototipuri de ambalaje

• Bookmarks: 19498


Xerox Corporation a lansat la începutul acestei săptămâni un nou model de imprimantă laser color, denumit Phaser 7800, echipamentul adresându-se în principal designerilor grafici şi firmelor care produc materiale de promovare la punctul de vânzare (Point-Of-Sales – POS), materiale colaterale de marketing şi prototipuri de ambalaje.

Utilată cu instrumente pentru controlul culorii, capabilităţi extinse pentru manipularea suportului imprimabil şi opțiuni profesionale de finisare, Xerox Phaser 7800 produce cu rapiditate printurile şi oferă un control precis a potrivirii culorilor, beneficii care le permite birourilor de creaţie grafică să finalizeze proiectele înaintea termenului de predare şi să întreacă aşteptările clienţilor.

Xerox Phaser 7800 poate tipări pe o varietate de suporturi imprimabile cu grosimi cuprinse între 75 g/mp şi 300 g/mp, la o viteză de până la 45 de pagini/minut.

Echipamentul imprimă la rezoluția de 1.200 x 2.400 dpi, acest model fiind livrat cu aplicaţia software pentru calibrarea şi managementul culorii PhaserMatch 5.0 şi dispozitivul încorporat pentru măsurarea culorii PhaserMeter dezvoltat de X-Rite, funcţia acestuia fiind de a asigura acurateţea culorii pentru toate colile imprimate.

Noul printer Xerox Phaser 7800 oferă, de asemenea, o simulare certificată a culorilor solide Pantone. În acelaşi timp, imprimanta dispune de o tehnologie avansată de trapping care asigură margini precise şi previne decalajul între culori. Potrivit fabricantului american, tehnologia Xerox Hi-Q LED pe care se bazează capul de tipărire laser permite obţinerea unui registru de tipar foarte precis.

(Sursă: Xerox Corporation)


Similar Posts:

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
498 views
bookmark icon

Write a comment...