Stiri

Xerox a lansat DocuColor 8080

• Bookmarks: 17383


Xerox a adăugat un nou membru familiei sale de mașini digitale pentru producție DocuColor prin lansarea printerului DocuColor 8080.

Având o viteză de 80 de pagini/minut, echipamentul digital a fost conceput pentru a satisface o gamă largă de lucrări cum ar fi cele de direct mail, producția de broșuri, materiale pentru marketing sau calendare. Mașina, capabilă să imprime suporturi cu grosimi de până la 300 g/m2, folosește un toner uscat cu luciu moderat, despre care Xerox pretinde că va oferi lucrărilor de marketing un aspect mat al suprafeței tipărite, ceea ce contribuie la atingerea unui nivel de calitate similar celui offset.

De asemenea, ultima mașină digitală de tipar lansată de Xerox integrează platforma Automated Color Quality Suite (ACQS), un set de instrumente software acționate de spectrofotometrul inline al mașinii. Conform declarațiilor Xerox, această facilitate ajută la automatizarea funcțiilor de management al culorii printr-o implicare minimă din partea operatorului mașinii.

Ca și alte utilaje din aceiași clasă produse de Xerox, și DocuColor 8080 poate fi utilat cu o varietate de module de finisare care pot fi adăugate opțional.

(Sursă: Xerox Corporation)

Similar Posts:

17 recommended
comments icon0 comments
0 notes
383 views
bookmark icon

Write a comment...