Stiri

Xerox lansează două noi prese digitale color, Xerox Color J75 şi C75

• Bookmarks: 23538


Xerox lansează două prese digitale color, Xerox Color J75 şi C75, utilaje care tipăresc aplicaţii complexe, de la cărti şi albume foto, până la materiale de direct-mail şi cataloage. Xerox Color J75 și C75 pot realiza o gamă largă de operaţiuni de producţie necesare tipografiilor, centrelor de imprimare, agenţiilor de creaţie şi studiourilor foto specializate. Ambele mașini integrează instrumente noi, care simplifică modul prin care clienţii obţin imagini color de calitate și maximizează timpul de funcţionare. Utilizatorii pot automatiza cu uşurinţă registrul de potrivire faţă/verso şi să ajusteze densitatea pe toată suprafaţa de imprimare, fără a avea nevoie de un specialist.

„Noile echipamente J75 și C75 includ funcţii şi opţiuni avansate de imprimare, copiere şi scanare, care eficientizează fluxurile de lucru, oferind o productivitate sporită”, afirmă Răzvan Corcodel, BDM Graphic Communication & Education Manager Xerox România. „Soluţiile opţionale pentru mobile şi cloud permit modalităţi noi de lucru pentru centrele de imprimare, având în vedere că documentele pot fi trimise şi tipărite în mod securizat de pe smartphone-uri, tablete, laptopuri şi desktop-uri,” mai adaugă oficialul Xerox.


Presa digitală color Xerox J75.

Presa digitală Xerox Color J75 este destinată tipografiilor şi centrelor de imprimare comercială care tipăresc volume mari şi aplicaţii complexe, pe o gamă largă de tipuri de hârtie, cu gramaje de până la 300 g/mp şi la o viteză de până la 75 de pagini pe minut. Cu ajutorul spectrofotometrului încorporat şi al instrumentelor pentru managementul culorii Xerox Automated Color Quality Suite (ACQS), utilizatorii pot obţine imagini color fidele cu o implicare minimă a operatorului. De asemenea, centrele de imprimare pot să realizeze campanii cross-media personalizate cu ajutorul soluţiilor oferite de XMPie, o companie Xerox.


Presa digitală color Xerox C75.

Xerox Color C75 tipăreşte până la 75 de pagini pe minut, folosind hârtie cretată şi necretată, realizând lucrări complexe. 

În același timp, Xerox Profit Accelerator Digital Business Resources, cea mai extinsă colecţie de instrumente de dezvoltare a business-ului şi servicii din industrie, ajută centrele de imprimare digitală să obţină randamente maxime de la tehnologiile lor.

(Sursă: Xerox România)

Similar Posts:

23 recommended
comments icon0 comments
0 notes
538 views
bookmark icon

Write a comment...