Stiri

Xerox Corporation premiază subsidiara sa din România

• Bookmarks: 25502


Compania Xerox România a obţinut din partea Xerox Corporation premiul pentru cea mai bună operaţiune din zona CEI (Europa Centrală şi de Est şi Israel), pentru rezultatele sale de business din 2012. Premiul a fost înmânat la începutul acestui an, în cadrul întâlnirii anuale a ţărilor membre CEI, unde au fost decernate premii pe diverse linii de business,  pentru performanţele din anul 2012 ale fiecărei ţări membre CEI. 

Reţeaua existentă de parteneri şi noile parteneriate pe care Xerox România le-a încheiat anul trecut susţin strategia companiei de a fi lider în domeniul  tehnologiei şi de a creşte pe segmentul serviciilor.  

„Acest premiu demonstrează că strategia noastră concentrată pe servicii de management al documentelor şi al proceselor de business se află în direcţia cea bună”, a firmă Gabriel Pantelimon, Country General Manager Xerox România. „Această performanţă nu ar fi fost posibilă fără tehnologii avansate, servicii de calitate, soluţii personalizate pentru companii de toate dimensiunile şi, desigur, profesionalismul şi dedicarea celor care lucrează zi de zi pentru Xerox România.”

Cu ajutorul serviciilor de management al documentelor şi al proceselor de business, Xerox ajută companii de toate mărimile să-şi optimizeze afacerile şi să obţină reduceri de costuri de până la 30%.

Similar Posts:

25 recommended
comments icon0 comments
0 notes
502 views
bookmark icon

Write a comment...