Stiri

Xerox și BNB își duc parteneriatul la următorul nivel

• Bookmarks: 21508


Xerox Echipamente și Servicii România a semnat un nou contract cu BN Business, prin care compania devine partener acreditat Xerox pe partea de echipamente de imprimare A3.

Xerox și BNB și-au început parteneriatul acum peste 10 ani, vizând segmentul echipamentelor de imprimare A4. La începutul anului 2018, cele două companii și-au extins parteneriatul, BNB adăugând în portofoliul său, pe lângă echipamentele din gama A4, și gama A3 Office.

„Întotdeauna ne bucurăm atunci când un parteneriat existent trece într-o nouă etapă,” declară Gabriel Pantelimon, Country General Manager, Xerox România. „Este foarte important pentru strategia noastră de dezvoltare să avem parteneri de încredere pe tot teritoriul țării, pentru a putea fi cât mai aproape de clienţii finali şi să le oferim, într-un timp scurt, o gamă diversificată de echipamente. BNB dispune nu doar de o rețea extinsă de puncte de lucru, dar și de un personal extrem de bine pregătit și de o perspectivă unică asupra pieței din România.”

„În cadrul acestei noi etape a parteneriatului cu Xerox ne propunem să venim în întâmpinarea clienților noștri cu un portofoliu mai performant de echipamente de imprimare alb-negru și color,” spune Tibor Adam, Business Development Manager, BNB. „Echipamentele A3 sunt la mare căutare în rândul clienților, iar produsele Xerox din această categorie răspund exigențelor celor mai pretențioși utilizatori.”

În martie 2017, Xerox a lansat 29 de echipamente de imprimare A4 și A3, cu tehnologia Xerox ConnectKey încorporată, în cadrul celei mai mari lansări din istoria companiei. Toate acestea beneficiază de funcții de mobilitate simple și sigure, conectivitate în cloud și acces la funcții de creștere a productivității, precum și aplicații.

Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
508 views
bookmark icon

Write a comment...