Stiri

Ofensiva foto Olympus continuă

• Bookmarks: 15450


Gamele de camere foto Stylus Traveller și Stylus Tough de la Olympus au acum mai mulți membri. SH-50, SZ-16 și SZ-15 sunt noile modele cu care merge mai departe familia Traveller, în vreme ce seria Tough s-a întărit cu aparatul TG-2.

Pentru cei care și-au făcut sărbătorile prin locuri mai însorite, era o idee bună pentru Olympus dacă le-ar fi pus la dispoziție TG-2 înainte de Crăciun, să poată să-l ia cu ei și să facă poze la snorkelling prin peisaje subacvatice din mări exotice.


Olympus TG-2. Credit foto: Olympus

Această cameră foto poate executa poze sub luciul apei până la adâncimi de 15 metri. Pe lângă faptul că este subacvatic, modelul mai este și antișoc, și rezistent la temperaturi scăzute, dar și la zdrobire, conform fabricantului. Nu în ultimul rând, camera mai are și un modul GPS, ceea ce o face ideală pentru amatorii de mișcare în natură. În afară de scenariile de utilizare foarte variate, TG-2 nu stă prost deloc nici la calitatea imaginilor. Acesta este în elementul său și când lumina e slabă, oferind chiar posibilitatea de a filma HD în astfel de condiții. În privința pozelor realizate, TG-2 le face folosind dotări atât de avansate încât sunt rare chiar și pe compactele de top, spun cei de la Olympus. Modelul este disponibil în România de la sfârșitul lui ianuarie 2013.

Cât despre camerele SH-50, SZ-16 și SZ-15, producătorul lor afirmă nici mai mult, nici mai puțin decât că sunt, practic, primele membre într-o nouă categorie de compacte.


Olympus SH-50. Credit foto: Olympus


Olympus SZ-16. Credit foto: Olympus


Olympus SZ-15. Credit foto: Olympus

SH-50, modelul de top al gamei, este prima compactă care beneficiază de o soluție de stabilizare a imaginii pe 5 axe în modul filmare, ceea ce face ca utilizatorul să poată filma în mod Full HD fără efect blur. Mișcările pe orizontală și verticală, mișcarea în jurul axei obiectivului, girația și pivotarea sunt toate acum sub control cu sistemul încorporat în SH-50. Odată cu noile modele, această gamă se poate lăuda cu aparate care folosesc noul senzor iHS și tehnologiile de procesare care le recomandă pentru poze în condiții de iluminare insuficientă. Opțiunea Super-Resolution Zoom duce zoom-ul optic până la 48x, cu păstrarea calității imaginii, aceasta fiind prezentă pe modelele SH-50 și SZ-16. Noile aparate din seria Traveller vor ajunge pe piața locală în martie anul curent.

(Sursă: Olympus Romania Branch)

 

Similar Posts:

15 recommended
comments icon0 comments
0 notes
450 views
bookmark icon

Write a comment...