Default

A apărut noul catalog de produse Europapier

• Bookmarks: 17532


Europapier este liderul de piaţă pentru o gamă largă de produse şi servicii care pornesc de la soluţii perfecte de logistică şi ajung până la sortimente complexe de hârtie şi servicii personalizate.

De mai bine de trei decenii, compania îşi desfăşoară activitatea sub sloganul „Cum să construim succesul cu ajutorul hârtiei”. Calitatea, consultanţa de specialitate şi serviciile sunt valorile sub care se desfăşoară activităţile fi rmei. Fiecare client al uneia dintre cele 12 fi liale Europapier benefi ciază de un sortiment de neîntrecut. Misiunea Europapier este să găsească soluţii pentru orice situaţie. „Hârtia este un element de creativitate” este una dintre temele centrale pe care mulţi clienţi o îndeplinesc cu succes alături de această companie.

Noul catalog pe care îl lansează acum Europapier este un instrument cuprinzător, dar şi un ghid cu ajutorul căruia decizia poate fi luată mult mai uşor. Astfel, dintr-un un sortiment de mai bine de 5.000 de articole poţi alege cu adevărat uşor, bazându-te pe logică şi în cel mai elegant mod cu putinţă. Conceput cu claritate, cu un design complet şi inovativ, noul catalog este esenţial pentru oricine doreşte să folosească hârtia la potenţial maxim.

Dacă rămâne loc de întrebări după ce citiţi acest catalog, experţii Europapier sunt bucuroşi să vă ajute, accesând website-ul www.europapier.ro sau sunând la telefon 021.352.56.05. Noul catalog al Europapier este conceput sub sloganul: Cum să construim succesul cu ajutorul hârtiei!

Similar Posts:

17 recommended
comments icon0 comments
0 notes
532 views
bookmark icon

Write a comment...