Stiri

Sappi își capitalizează activitățile din sectorul cartonului ondulat

• Bookmarks: 23584


Producătorul sud-african de hârtie Sappi își intensifică activitățile din domeniul industriei cartonului ondulat printr-o reorganizare de marketing, o ofertă mai largă de produse și o serie de noi tehnologii de producție. Pentru a avea o ofertă bine definită pe piața ambalajelor din carton ondulat, Sappi, care dispune de șapte fabrici pe trei continente,și-a regrupat portofoliile de ofertă de hârtie pentru carton ondulat și hârtie pentru coperți sub marca Containerboard.
În prezent, Containerboard include hîrtia extra-albă 100% din fibră virgină Fusion, cartoanele GZ Algro Design, cartonul compact GC1 (care poate fi utilizat și pentru coperți), dar și hârtia semichimică pentru caneluri Ultraflute disponibilă acum pentru toată piața europeană. În plus, Sappi a anunțat că, prin specialiștii săi, încearcă să dezvolte noi procedee de imprimare compatibile cu hârtia pe care o produce.
„După cum se observă, tendința actuală, care va continua cu siguranță și în anii următori, este de dezvoltare continuă a tehnologiilor de imprimare digitale. De aceea, Sappi colaborează strâns cu numeroșiconstructori de mașini de tipărit digitale”, se precizează într-un comunicat al companiei, preluat de publicația de specialitate Graphiline.
De curând, Sappi a lansat fabricarea sortimentului de hârtie Fusion (produs până în prezent la uzina din Alfeld, Germania) și la fabrica Ehingen, echipată cu utilaje moderne pentru fabricarea hârtiei. Gama hârtiei Fusion a fost extinsă printr-un sortiment mai ușor, de 110g/mp. Fondată în anul 1936, compania sud-africană Sappi este una dintre cei mai mari companii producătoare de celuloză și hârtie, la nivel global. Produsele sale sunt distribuite în Europa, Statele Unite ale Americii și Africa de Sud.

Similar Posts:

23 recommended
comments icon0 comments
0 notes
584 views
bookmark icon

Write a comment...