Analiza

Agfa – Creșteri de Prețuri pentru plăcile sale Offset

• Bookmarks: 1843732


Producatorul mentioneaza inca odata ,,Costurile de intrare, în special pentru aluminiu, energie și materialele  de ambalare, în combinație cu creșterea bruscă a tarifelor de transport si a constrângerilor logistice globale fac ca aceste creșteri de prețuri să fie inevitabile. Prin urmare, prețurile plăcilor offset vor crește între 5 și 10%, începând cu 1 aprilie 2021.
În ciuda reducerilor interne ale costurilor, amploarea creșterii prețurilor nu mai este sustenabilă. Creșterea prețurilor aplicată clienților noștri va fi parțial compensată, deoarece imprimantele vor beneficia de prețuri mai mari la aluminiu atunci când reciclează plăcile utilizate. Clienții Agfa apreciază foarte mult investiția noastră continuă în tehnologia avansată de prepresare și servicii conexe – ar fi cadrul ECO³ care reprezintă Economy, Ecology și Extra Convenience – ceea ce duce la beneficii economice substanțiale în imprimeriile lor.
Echipele de vânzări Agfa vor fi în contact cu clienții lor pentru a discuta detaliile și pentru a sprijini implementarea, luând în considerare acordurile individuale existente.

Similar Posts:

184 recommended
comments icon0 comments
0 notes
3732 views
bookmark icon

Write a comment...