Repere

Highcon investește în succesul clienților.

• Bookmarks: 491300


Highcon Systems Ltd. anunță  lansarea de noi îmbunătățiri ale produselor și consumabile, precum și un nou model de stabilire a prețurilor. Aceste noi inițiative vor permite clienților platformelor digitale de conversie Highcon Euclid și Beam să își îmbunătățească eficiența fluxului de lucru pentru a-și reduce semnificativ costurile, precum și să ofere un nou nivel de performanță de tăiere și perfor , care va duce la creșterea valorii produsului și a profitabilității business-ului.
 Acestea au fost concepute pentru a ajuta clienții să facă față mai bine provocărilor pandemiei, precum și un peisaj din ce în ce mai competitiv, în care marjele sunt strânse, iar diferențierea produselor este esențială.
“Clienții se așteaptă ca noi să livrăm continuu îmbunătățiri ale produselor pe tot parcursul ciclului de viață al echipamentelor noastre, iar acum, mai mult ca oricând, este important să le sprijinim. Inițiativele noastre, odată implementate pe fiecare dintre site-urile clienților noștri, vor avea un beneficiu imediat si vor asigura succesul pe  viitor. De exemplu, noua noastră abordare unificată a platformei software se va asigura că toți clienții Highcon continuă să beneficieze de investiția noastră în continuă cercetare și dezvoltare de instrumente software pentru anii următori”, comentează Shlomo Nimrodi, CEO la Highcon. Clienților li se va oferi simplitatea, predictibilitatea și consecvența pentru a-și înțelege mai ușor costurile și pentru a conduce la decizii viitoare mai bune , făcând economii considerabile în acest proces.
Shlomo Nimrodi, concluzionează: “Afacerea noastră crește rapid, dar viziunea noastră a rămas concentrată pe succesul clienților. Pentru a răspunde  multora dintre marile probleme cu care se confruntă industria noastră și lumea largă, ne angajăm, de asemenea, să facem din finisarea digitală o tehnologie mainstream.
“De la creșterea atractivității la raft la reducerea dramatică a cantităților minime de comenzi și reducerea stocării, la atributele de reciclabilitate și durabilitate generală ale produsului ambalat , credem că conversia digitală are un rol imens de jucat în succesul industriei noastre pentru astăzi și mâine.”

Similar Posts:

49 recommended
comments icon0 comments
0 notes
1300 views
bookmark icon

Write a comment...