Default

Agressione Group organizeaza prima editie a “Cupei Tipografilor la Fotbal”, faza pe municipiul Bucuresti.

• Bookmarks: 1313


Intentia Agressione Group, ca organizator al turneului, este de a reinnoda traditia meciurilor de fotbal intre tipografi, stimuland spiritul de echipa atat de caracteristic acestei bresle.

Fiind primul proiect de acest gen pe care il desfasuram, ne-am inspirat din modul de organizare al primei cupe mondiale de fotbal (pastrand totusi proportiile) echipele participante ne-efectuand meciuri de calificare, ci fiind invitate direct la faza finala care se va desfasura in doua etape: duminica – 30 mai (faza grupelor) si duminica – 6 iunie (meciuri de clasament, finale, festivitatea de premiere).

Datorita ponderii pe care o ocupa capitala in piata de profil, am ales Bucurestiul ca loc de desfasurare, evenimentul urmand sa se desfasoare in Complexul Studentesc TEI, Str. Oltetului nr. 30, sector 2.

In cazul in care aceasta prima editie va avea succesul scontat, ne propunem ca pe viitor participarea sa se faca pe baza de inscriere, ceea ce va duce la extinderea duratei competitiei, precum si a numarului de participanti.

Speram ca lipsa noastra de experienta in organizarea turneelor sportive sa fie suplinita de buna vointa si de voia buna, cat si de randamentul nostru din cadrul activitatii comerciale.

Pentru organizarea acestui eveniment, pe langa echipa Agressione, vor contribui si partenerii nostri: SAPPI, Torraspapel, UPM Raflatac si bineinteles Print Magazin.

Mai multe informatii despre eveniment vor fi furnizate in foarte scurt timp pe site-ul www.cupatipografilor.ro.

 

Similar Posts:

comments icon0 comments
0 notes
313 views
bookmark icon

Write a comment...