Stiri

Agressione se mărită!

• Bookmarks: 1322


Deși sună năstrușnic, de un timp circulă prin tagma tipografilor zvonul cum că firmei Agressione Group, ajunsă la majorat de ceva vreme, după cum îi scrie în certificatul de naștere, i s-a făcut de măritat. Având în vedere că în fiece zvon se poate ascunde un strop de adevăr, ne-am încăpățânat să descâlcim ițele acestei tărășenii. Mai ales că acest zvon este confirmat într-un fel și printr-o reclamă de presă…

Chestionați de “Print Magazin” despre veridicitatea acestui zvon, pentru a fi în ton cu spiritul hâtru al clujenilor, top managerii de la Agressione Group n-au făcut decât să ne bage și mai mult în ceață. Un răspuns, printre foarte puținele pe care am reușit să i le smulgem unui director al liderului distribuției hârtiei din România, a confirmat oarecum ideea că Agressione pregătește o oarecare „nuntă”. Oameni cu scaun la cap, noi am interpretat-o, firește, ca pe o acțiune de tocmire a cunoscutei dudui clujene pentru vreun june chipeș din Vest sau poate, de ce nu, din Estul Îndepărtat. În glumă fie spus, clujenii de la Agressione se prea poate să fi luat ca exemplu obiceiul Târgului de Fete de pe Muntele Găina, de la vecinii din județul Alba.

Un alt detaliu aflat este că becherul anonim ar fi cam bătrân. Despre naționalitatea „ginerelui” nu ni s-a dezvăluit decât faptul că ar avea „cetățenie europeană” – așa cum ne-a declarat unul dintre șefii Agressione.

Stăruind cu întrebările – în zadar de altfel -, am încercat să aflăm măcar dacă „junele” cu pricina ar fi înstărit: „Are Agressione suficientă zestre, mirele numai potență să aibă!…”, ne-a insinuat oficialul merchant-ului clujean.

Când vom afla adevărul despre acest zvon? „La Print & Sign, pe 24 – 25 septembrie”, ne-a dat de înțeles directorul din Agressione.

Așadar, după ce a stat îndoliată aproape doi ani, cu`n ochi râzând și cu unu` plângând după criza pe care a petrecut-o pe ultimul drum la Print & Sign-ul din 2009, nărăvașa jună din Cluj umblă să-și caute un suflet pereche.

Prea mici pentru o problemă atât de mare, ne permitem o ultimă întrebare: da` cine-i domne nașul?…

Similar Posts:

comments icon0 comments
0 notes
322 views
bookmark icon

Write a comment...